Cristiano Ronaldo a avut un weekend perfect din punct de vedere fotbalistic. A realizat al 60-lea hattrick al carierei în partida Man United – Norwich (scor 3-2) și și-a menținut echipa în luptă pentru un loc în Liga Campionilor.
Așadar, starul portughez era în formă înaintea derby-ului de marți dintre Liverpool și Man United, într-un meci restanță din Premier League. Totul părea să fie în ordine până azi, când Ronaldo a fost pus în fața unui fapt devastator. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a povestit lumii întregi faptul că unul dintre gemenii lui nou-născuți a încetat din viață!

Cristiano Ronaldo, devastat cu o zi înaintea marelui derby Liverpool – Man United

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
"Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru.Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții.
Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat.
Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu.", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe pagina de Instagram a fotbalistului.
Cristiano și Georgina, în vârstă de 28 de ani, au anunțat în octombrie anul trecut că așteaptă gemeni, un băiat și o fată. Dar starul lui Man United a dezvăluit în această seară că băiețelul lor a murit, din păcate.
Înainte ca Georgina să rămână însărcinată, Ronaldo era deja tată de patru copii, trei dintre copiii săi născuți fiind din două mame surogat.
În octombrie, el și partenera lui de viață au împărtășit o fotografie cu ecografia copiilor, precizând: "Încântat să anunț că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste, abia așteptăm să vă cunoaștem."
Superstarul portughez și-a cunoscut actuala partenera de viață în 2016.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 15 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 20 ORE