Manchester United continuă să scârțâie serios în acest debut de sezon. După ce la mijlocul săptămânii a câștigat chinuit cu Villarreal în Champions League, echipa lui Solskjaer nu a putut trece de Everton, în etapa a 7-a din Premier League.
"Diavolii" au condus cu 1-0 la pauză grație reușitei lui Martial din finalul primei reprize, dar s-au văzut egalați în minutul 65 (Towsand) și nu au mai reușit să marcheze până la final, partida terminâdnu-se 1-1. Astfel, United a adunat doar un punct din ultimele 2 meciuri jucate pe Old Trafford în campionat și tensiunea este la cote ridicate în sânul echipei lui Solskjaer.

Rezumatul partidei dintre Manchester United - Everton, din a 7-a etapă a Premier League

Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 15 ORE
Norvegianul a surprins astăzi pe toată lumea, prin neincluderea lui Crsitiano Ronaldo în 11-le de start. Lusitanul a intrat pe teren în minutul 57, dar nu și-a mai putut ajuta echipa să câștige cele 3 puncte, așa cum o făcuse în urmă cu 3 zile, când a marcat în prelungiri contra lui Villarreal.
Starul lui United a fost foarte furios la finalul confruntării și a plecat imediat spre vestiare, nemaistând pe teren pentru obișnuitele strângeri de mână cu adversarii sau arbitri. În plus, portughezul a fost surprins vociferând în drum spre cabine și a refuzat să dea mâna cu Towsend, cel care a marcat golul egalizator. Gestul nu e deloc unul care-l caracterizează pe CR7, dar ar putea fi explicat de faptul că Towsend l-a imitat în felul de a se bucura după golul marcat, lucru care probabil l-a iritat pe lusitan.
Citește și:

Solskjaer și-a apărat decizia de a-l lăsa rezervă pe Ronaldo

La conferința de presă de după meci, Ole Gunnar Solskjaer nu a putut evita întrebările legate de decizia sa de a-l lăsa pe Ronaldo pe bancă. În ciuda rezultatului negativ, norvegianul consideră că a luat decizia corectă, care fusese de altfel oarecum anunțată încă de dinaintea meciului de azi.
"Trebuie să decizi pe tot parcursul unui sezon lung și trebuie să gestionezi volumul de muncă al jucătorilor. Pentru mine, decizia de azi a fost cea corectă. Anthony Martial s-a descurcat bine și a înscris un gol. Edinson Cavani avea nevoie de minute și a primit o oră. Uneori trebuie să luăm astfel de decizii.", a spus Solskjaer.
În urma remizei de azi, United rămâne în partea de sus a clasamentului din Premier League, dar dacă rezultatele proaste vor continua, Ronaldo & Co riscă să piardă contactul cu celelalte forțe ale Angliei.
În toată Europa urmează o pauză de 2 săptămâni, dedicată echipelor naționale, timp în care Solskjaer are timp suficient să pună la punct lucrurile care nu au fundționat în ultima perioadă. În etapa a 8-a din Premier League, United va juca în deplasare cu Leicester, o altă echipă care a început sub așteptări acest sezon.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52