După victoria din Champions League în fața celor de la Villarreal, Manchester United o va înfrunta în a șaptea etapă a Premier League pe Everton. Înaintea partidei, antrenorul 'diavolilor roșii' a vorbit despre Cristiano Ronaldo.
Ole Gunnar Solskjaer a declarat că, deși este într-o formă senzațională, portughezul are nevoie să fie menajat pentru a putea da totul atunci când este trimis pe teren.
"Profesionismul său a impresionat puternic pe teren și în afara lui. Evident, există golurile, cinci în cinci meciuri, asta spune tot. Pentru vârsta lui, este în continuare performant. Dar, evident, trebuie să fim atenți la timpul său de joc, să ne asigurăm că rămâne în formă. Este un exemplu excelent pentru toată lumea, prin felul cum se antrenează, prin comportament. A lăsat o impresie puternică și a trecut doar o lună de când a venit... Să sperăm că forma asta bună a lui va continua", a declarat Ole Gunnar Solskjaer.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
ACUM 3 ORE

Ronaldo, dublă de senzație la revenirea la Manchester United

"Când îl ai pe teren, ai întotdeauna șanse"

Cristiano Ronaldo a adus victoria lui Manchester United în minutul 90+5 al partidei cu Villarreal, din a doua etapă a grupelor Champions League, în meciul în care a stabilit un nou record.
La finalul duelului, Ole Gunnar Solskjaer a vorbit la superlativ despre Ronaldo, arătându-se încântat că are sub comandă un asemenea jucător, care face diferența în astfel de momente.
"Când îl ai pe Cristiano pe teren, ai întotdeauna șanse. Este atât de bun în fața porții și are un impact asupra tuturor, asupra publicului, coechipierilor, întregului club. A făcut asta de atâtea ori. L-ați putut vedea și în tricoul Portugaliei contra Irlandei. A ratat un penalty și nu prea a atins mingea, dar a marcat apoi cu două lovituri de cap în ultimele minute. Asta a făcut asta de-a lungul întregii sale cariere. Rămâne mereu conectat la joc, iar când are o oportunitate este letal", a spus Solskjaer.
Pentru Manchester United urmează sâmbătă, de la ora 14:30, duelul cu Everton, care va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227693.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, "un exemplu negativ pentru toți copiii"! De ce a fost criticat portughezul
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială are prioritate! Ideea inedită a unui fan pentru a se asigura că nu ratează niciun meci
ACUM 17 ORE