Manchester United a suferit duminică una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie în fața lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu scorul de 5-0 pe Old Trafford, grație golurilor marcate de Keita, Jota și Salah, care a reușit un hat-trick.
Cristiano Ronaldo, care a fost protagonistul unei faze regretabile în finalul primei reprize, când l-a lovit pe Curtis Jones, aflat la pământ, a reacționat pe rețelele de socializare după eșecul din a noua etapă a Premier League.

Cristiano Ronaldo, gest incalificabil în United - Liverpool

Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 9 ORE
Lusitanul în vârstă de 36 de ani a ținut să puncteze că, deși astfel de rezultate se întâmplă, echipa trebuie să arate din ce în ce mai bine pentru ca suporterii să fie mulțumiți, arătându-se impresionat de atașamentul necondiționat al fanilor.
"Uneori rezultatul nu este cel pentru care luptăm. Uneori scorul nu este cel pe care ni-l dorim. Și asta numai și numai din vina noastră. Nu există alt vinovat! Fanii noștri au fost, încă o dată, umitori, ne-au susținut necondiționat. Ei merită mai mult decât și depinde doar de noi să le oferim satisfacții. Acum este timpul!", a fost mesajul postat de Ronaldo pe contul său de Instagram.

#OleOut, doar o chestiune de timp! Cine i-ar putea lua locul

Chiar dacă a beneficiat de sprijinul conducerii, încrederea în Solskjaer pare să fi ajuns la limită. Ole intră în al 4-lea an de contract cu United, din decembrie, iar în această perioadă clubul nu a câștigat vreun trofeu.
E evident că tehnicianul nordic e limitat și nu poate concura într-un campionat în care Klopp, Tuchel sau Guardiola sunt cu multe clase peste el. S-a tot vorbit de alibiul reprezentat de Alex Ferguson, care la începutul carierei sale pe Old Trafford, nu a avut rezultate, dar pare un sacrilegiu să îl compari pe nordic cu legendarul scoțian.
În consecință, se vorbește tot mai mult despre posibilitatea ca Antonio Conte să preia echipa. Inițial, italianul a fost pe lista șefilor de pe Teatrul Viselor, dar s-a ajuns la concluzia că are o filosofie despre fotbal nepotrivită față de cea a lui United, fiind prea defensiv. United a avut experiența nefericită numită Mourinho și nu ar fi vrut să aducă la club un antrenor care are multe lucruri în comun cu "Specialul", din punct de vedere al modului în care vede fotbalul.
Totuși, ultimele evoluții ale lui United par că nu oferă alternative, eventuala venire a lui Conte fiind una dintre puținele variante de salvare a clubului.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

United are un lot world class, fără îndoială, iar un antrenor de valoare, care să organizeze o defensivă debusolată, poate fi începutul unei perioade de grație. Mulți compară situația de la United cu ce s-a întâmplat anul trecut la Chelsea. Odată cu înlocuirea lui Lampard de către Tuchel, "albaștrii" au devenit de neoprit, cucerind Liga Campionilor și fiind, în opinia multor specialiști, principalii favoriți la titlu în Premier League.
Conte are marele avantaj că e liber de contract și ar putea veni imediar, iar atuurile numite Chelsea (unde a luat titlul) și Inter (unde a oprit supremația lui Juventus) reprezintă lucruri de care oficialii din Manchester nu au cum să nu țină cont.
Presa engleză susține și că pista Zinedine Zidane nu e abandonată total, chiar dacă francezul, prin vocea agentului său, a anunțat că Zizou nu ia în calcul Premier League, nefiind un campionat care să i se potrivească.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
IERI LA 21:00