Cristiano Ronaldo a fost magic sâmbătă seara, în partida Manchester United – Tottenham (scor 3-2). Portughezul a marcat toate cele 3 goluri ale echipei sale și dincolo de faptul că și-a ajutat echipa să câștige un joc cheie în lupta pentru Top 4, a stabilit și o serie noi borne.
Cu cele trei goluri, CR7 a devenit și cel mai bun marcator din istorie în meciurile oficiale. Ronaldo a ajuns la 807 goluri, depăşindu-l pe cehoslovacul Josef Bican cu 805 goluri, considerat până acum cel mai bun marcator din istorie. Portughezul atinsese pragul de 800 de goluri la începutul lui decembrie, cu o dublă în faşa lui Arsenal (3-2).
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 36 MINUTE
Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" a înscris 692 de goluri succesive cu echipele sale de club - Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi Juventus Torino - şi 115 goluri cu echipa Portugaliei, fiind şi cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale.
Conform FIFA, Josef Bican, activ între 1931-1955, a marcat 805 goluri în cariera sa. El a decedat la Praga pe 12 decembrie 2001. Legenda braziliană Pele revendică însă 1.283 de goluri înscrise, dar luând în calcul şi meciurile neoficiale, după cum a informat Agerpres.

Cristiano Ronaldo, elogiat de Ralf Rangnick

În ultima perioadă, presa din Anglia a scris intens despre reacția glacială dintre Ralf Rangnick și starul portughez, dar neamțul de la cârma lui United a vorbit la superlativ despre golgheterul său, după disputa de sâmbătă seară.

Ronaldo - Spurs 3-2! CR7, unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei la United:triplă fabuloasă

"Ronaldo a fost incredibil azi (n.r. ieri), ne-a dat energie. S-a și apărat, pentru că a fost nevoie de asta împotriva unei echipe precum Spurs. O performanță de top din partea lui, dar și din partea echipei. Nu mă așteptam să înscrie trei goluri, dar mă așteptam să marcheze. De aceea am și decis să joace (n.r. deși nu era refăcut 100%). La antrenamentul de joi a arătat foarte bine, nu a avut probleme, așa că am decis să fie titular, deși mă gândisem că poate e mai bine să intre de pe bancă. Am vorbit cu el vineri și mi-a zis că se simte bine. Să vii după o problemă fizică și să joci așa înseamnă să ai mentalitatea potrivită. Toată echipa a avut mentalitate, pentru că am fost egalați de două ori. Am fost foarte agresivi și, așa cum am spus-o de mai multe ori, de așa ceva are nevoie United pentru succese", a spus Rangnick la final, citat de BBC.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 13 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 13 ORE