Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, prima zi alături de noii colegi de la Manchester United

Alex Masgras

Publicat 07/09/2021 la 18:33 GMT+3

Cristiano Ronaldo a petrecut astăzi prima zi alături de noii săi colegi de la Manchester United, după ce a revenit la echipa de pe Old Trafford la finalul perioadei de mercato din această vară.

Ole Gunnar Solskjaer talks to Cristiano Ronaldo at Manchester United’s training base, Carrington, Manchester, September 7, 2021

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a petrecut astăzi prima zi alături de noii săi colegi de la Manchester United. Revenit pe Old Trafford după 12 ani, Cristiano Ronaldo a ajuns marți dimineață la baza de pregătire din Carrington, acolo unde s-a întâlnit cu jucătorii care nu au fost convocați la echipele lor naționale, dar și cu Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United. În perioada 2003-2007, Ronaldo și Solskjaer au fost coechipieri la United.
Portughezul a semnat pe două sezoane cu Manchester United, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1

Cristiano Ronaldo a făcut istorie la echipa națională a Portugaliei

Ronaldo a ajuns la Manchester după ce a scris istorie alături de echipa națională a Portugaliei. În vârstă de 36 de ani, Ronaldo a ajuns la 111 goluri pentru echipa națională, fiind un record absolut. Săptămâna trecută, Ronaldo a înscris două goluri în victoria Portugaliei în fața Irlandei, devenind cel mai bun marcator din istoria fotbalului la nivel de echipe naționale.
Fiind suspendat pentru meciul cu Azerbaijan, Cristiano Ronaldo a fost lăsat să ajungă mai devreme la echipa sa de club.
Lusitanul este așteptat să își facă revenirea în Premier League în acest weekend, atunci când Manchester United o va întâlni pe teren propriu pe Newcastle. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo