Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, ruptură totală cu Solskjaer! Ce antrenor își dorește lusitanul pe Old Trafford

Nicu Savin

Publicat 19/10/2021 la 13:16 GMT+3

Cristiano Ronaldo a revenit de curând la Manchester United, cu scopul de a își îmbogăți vitrina de trofee, dar se pare că portughezul și-a dat seama că acest lucru e aproape imposibil cu Ole Gunnar Solskjaer antrenor. Relația dintre norvegian și starul portughez nu e cea mai bună, iar CR7 chiar le-ar fi cerut șefilor să aducă repede un alt manager pe Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer i Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a decis în urmă cu o lună să revină la Mancehster United, deși a avut ofertă concretă și de la Manchester City. Portughezul este recunoscut drept un jucător care nu acceptă înfrângerea și scopul său la United este acela de a câștiga noi trofee importante.
Marea problemă este că jocul "diavolilor" suferă enorm în acest start de sezon, iar echipa condusă de Solskjaer riscă să piardă din față orice șansă la titlu în Premier League. Nici în Champions League lucrurile nu sunt mai roz, înfrângerea de pe terenul lui Young Boys atârnând greu în cadrul unei grupe foarte complicate, din care mai fac parte Atalanta și Villarrea. În plus, United a fost deja eliminată din Cupa Ligii, e drept, cea mai puțin importantă competiție în care formația de pe Old Trafford a fost angrenată.
În condițiile în care United are foarte mulți jucători de talie mondială, lipsa rezultatelor îi este atribuită în mare măsură lui Solskjaer, considerat de mulți specialiști drept un antrenor care nu se ridică la grandoarea clubului pe care îl antrenează. Ca atare, zvonurile despre demiterea sa au reapărut în presa engleză, deși conducerea e dispusă să meargă în continuare pe mâna acestuia, asta și pentru că ar putea fi de un real folos în perspectiva transferului lui Erling Haaland, cei doi având o relație foarte apropiată.
Citește și:

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zidane antrenor la Manchester United

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Solskjaer nu e cea mai caldă, mai ales după ce lusitanul a fost lăsat pe bancă la meciul cu Everton. Deși Solskjaer și-a motivat decizia spunând că a vrut să-l odihnească pe starul portughez, acestuia nu i-ar fi căzut deloc bine situația respectivă.
Mai mult, Ronaldo pare și el convins că United nu poate progresa sub conducerea lui Solskjaer, iar potrivit jurnaliștului spaniol Eduardo Inda, citat de manchestereveningnews.co.uk, portughezul le-ar fi cerut șefilor înocuirea imediată a antrenorului.
Sursa citată notează că Ronaldo i-a îndemnat pe oficialii echipei să încerce aducerea lui Zinedine Zidane, care e liber de contract în acest moment. Conform presei franceze, Zizou pare decis să aștepte oricât pentru a deveni selecționerul Franței și tocmai de aceea nici nu a vrut să audă de vreo ofertă de la Newcastle, club care are de acum resurse financiare nelimitate și care a încercat de asemenea să-l convingă.
Totuși, posibilitatea de a antrena un club de tradiția lui Manchester United și de a lucra din nou cu Ronaldo i-ar putea surâde lui Zidane, și se pare că șefii grupării engleze iau tot mai serios în calcul această variantă.
"Zidane poate antrenace echipă își dorește. Este o opțiune care a apărut în pauza competițională. L-a vrut și Newcastle, dar, în perioada cu meciurile naționalelor, a fost sunat de Manchester United, pentru a-i lua locul lui Solskjaer. Cristiano Ronaldo este cel care a garantat pentru el și care l-a recomandat conducerii lui United", a spus jurnalistul spaniol în cadrul celebrei emisiuni El Chiringuito, de la un post de televiziune iberic.
Pentru United urmează o perioadă infernală. Până la pauza internațională din noiembrie, echipa lui Solskjaer are de jucat o dublă de foc cu Atalanta, în Champions League, dar și 3 derby-uri în Premier League, cu Liverpool, Tottenham și Manchester City. De rezultatele acestor partide depinde practic restul sezonului pentru "diavoli": dacă rezultatele vor fi pozitive, Solskjaer va avea liniște și echipa va continua să lupte pentru principalele obiective cu el pe bancă; în caz contrar, United s-ar putea trezi cu un nou sezon ratat încă din fașă, ceea ce ar declanșa din nou nemulțumiri serioase din partea fanilor, iar schimbarea lui Solskjaer ar deveni inevitabilă.
După primul meci cu Atalanta din acest calup extrem de dificil, care va avea loc miercuri seara, United va primi vizita lui Liverpool, duminică, 24 octombrie, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 18:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo