Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu cine ar urma să vină Erik Ten Hag la Manchester United

Andrei Nicolae

Publicat 24/03/2022 la 17:12 GMT+2

Erik Ten Hag pare favorit să fie numit manager din vară la Manchester United. Iar dacă va fi confirmat în funcție, ar putea aduce alături de el un colaborator olandez care a evoluat în trecut pe Old Trafford. Nuemle vehiculate sunt cele ale lui Robin van Persie, Jaap Stam și Ruud van Nistelrooy.

Erik ten Hag is interesting the Manchester United hierarchy as they search for their new manager.

Credit imagine: Getty Images

Erik Ten Hag ar putea căuta să aducă un antrenor colaborator cu legături cu Manchester United, dacă i se oferă oficial rolul de manager pe Old Trafford.
Actualul antrenor de la Ajax a discutat cu oficialii clubului la începutul acestei săptămâni, potrivit Daily Mail, și se este un candidat principal pentru acest post. Mauricio Pochettino, antrenorul Parisului Saint-Germain, este și el pe lista scurtă, dar discuțiile pe care Man United le-a avut cu Ten Hag au dat naștere la speculații, că ar fi în pole-position.
Iar în cazul în care managerul olandez va prelua echipa din vară, el ar urma să apeleze la persoane cu experiență pe Old Trafford. Publicația The Times susține că Robin van Persie, Jaap Stam și Ruud van Nistelrooy sunt azi antrenori care au un trecut cu United, din postura de jucători.

Erik Ten Hag are același agent ca și Van Persie

Interesant este faptul că Van Persie, care a jucat între 2012 și 2015 pentru diavolii roșii, este reprezentat de același agent ca și Ten Hag, după cum informează Daily Mail.
Ten Hag, în vârstă de 52 de ani, ar veni cu o parte din staff-ul său de la Ajax. Asistentul său, Mitchell van der Gaag, ar fi unul dintre oamenii care l-ar urma.
Pe lângă Erik Ten Hag, Man United intenționează să mai stea de vorbă în această perioadă cu Pochettino, Julen Lopetegui și Luis Enrique. Clubul speră să ia o decizie cu privire la managerul permanent înainte de sfârșitul lunii viitoare și să aibă noul antrenor în funcție imediat după sfârșitul sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo