Zlatan Ibrahimovic s-a transferat la Manchester United în 2016, din postura de jucător liber, după ce a încheiat conturile cu Paris Saint-Germain. Iar suedezul și-a anunțat mutarea pe Old Trafford printr-o postare pe Instagram, susținând: "Următoarea mea destinație va fi Manchester United".
Aflat acum la AC Milan, super-atacantul a dezvăluit căprin acel anunț "s-a dezlănțuit tot iadul", atât clubul, cât și agentul său Mino Raiola fiind foarte furioși pe el. Suedezul a stricat astfel un plan de 5 milioane de lire sterline al "diavolilor roșii"
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 5 ORE
Într-un interviu acordat pentru publicația suedezăSport Bladet, citat de Daily Mail, Zlatan a mărturisit: "Adevărul este că am intrat pe Instagram și am scris: 'Următorul meu club va fi Manchester United'. Era atât de obosit după atâtea negocieri. Dar s-a dezlănțuit tot iadul. Mino a vrut să mă omoare".

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit ce i-a spus Ed Woodward după postarea pe Instagram

Ibrahimovic a continuat apoi: "A fost doar vina mea, Mino Raiola n-a avut nimic de-a face cu asta. Mi-am pierdut răbdarea, atât.Am simțit că stau în nisipuri mișcătoare și am încercat să fac ceva pentru a merge înainte, fără să mă gândesc la consecințe. Dacă afacerea merge prost acum, atunci așa să fie, în dăm drumul. Eu sunt cel care a greșit. Îmi cer scuze încă o dată".
Cu această ocazie, atacantul lui AC Milan a dezvăluit, de asemenea, ce i-a spus directorul executiv al clubului Manchester United, Ed Woodward, când a aflat despre postarea pe Instagram.
"Ai stricat un plan promoțional de cinci milioane de lire", a fost răspunsul lui Woodward, potrivit lui Ibrahimovic. Suedezul a adăugat: "Plănuiseră o campanie surpriză și o prezentare cu efecte speciale à la Hollywood. Și am stricat totul cu un anunț pe rețelele sociale".
Ibrahimovic a evoluat un sezon și jumătate pe Old Trafford, marcând 29 de goluri în 53 de meciuri. Perioada lui la Manchester a fost afectată de accidentări. El a marcat totuși 28 de goluri în primul său sezon, ajund clubul să câștige Cupa Ligii și Europa League în 2017.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
Conflictul Tuchel – Lukaku, pe cale să explodeze iar. Managerul și-a criticat jucătorul
ACUM 17 ORE
Premier League
Derby-ul nordului Londrei, Arsenal – Tottenham, a fost amânat!
ACUM 19 ORE