Ole Gunnar Solskjaer este în corzi după ce Manchester United a fost învinsă de Manchester City pe Old Trafford cu 2-0. Acesta a fost al patrulea joc la rând pe teren propriu fără victorie pentru "diavolii roșii", iar lumea fotbalului din Anglia a dezbătut pe larg posibilitatea ca managerul norvegian să fie demis!

United - City 0-2! Rezumatul și analiza meciului: Guardiola, mat la Solskjaer

Până la urmă a fost anunțată o despărțire azi, dar nu la Manchester United, ci la Norwich City. "Canarii" au anunțat că au reziliat contractul cu Daniel Farke, chiar dacă au câștigat cu 2-1 la Brentford. Acesta a fost și primul succes al sezonului pentru nou-promovată. Farke a plătit până la urmă pentru parcursul de până azi. Adică 20 de partide la rând în Premier League în care Norwich City nu a câștigat!
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Daniel Farke era la Norwich din 2017

"Norwich City poate confirma că antrenorul principal Daniel Farke a părăsit clubul cu efect imediat", a anunțat clubul pe site-ul oficial.
Managerul pleacă de pe Carrow Road după ce a condus echipa în 208 de meciuri oficiale timp de aproape patru ani și jumătate.S-a alăturat clubului în vara lui 2017. În sezonul 2018/19, Farke a câștigat Championship și a promovat cu Norwich în Premier League. În 2020 a retrogradat, dar în acest an a revenit cu echipa în primul eșalon din Anglia.
"Pentru a continua să cerem tot ce este mai bun pentru clubul nostru de fotbal, această decizie nu a fost una ușoară. Știu cât de hotărâți au fost Daniel și staff-ul său să reușească la acest nivel, dar credem că acum este momentul potrivit pentru o schimbare, pentru a ne oferi cea mai bună oportunitate de a ne păstra locul în Premier League.
Toți cei din Norwich City ar trebui să fie veșnic recunoscători lui Daniel și personalului său pentru rolul important pe care l-au jucat în progresul nostru. Ei au contribuit la obținerea a două titluri în Championship, multe momente memorabile și toți au preluat pe deplin filosofia noastră și ce înseamnă să faci parte din acest club de fotbal.
Daniel și personalul său vor fi întotdeauna bineveniți aici. Aș dori să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru munca depusă și le urez succes în viitor.
Mai avem 27 de meciuri, un drum lung de parcurs în sezonul curent. Știm că suntem capabili să câștigăm puncte și să urcăm în clasament", a declarat directorul sportiv, Stuart Webber.
Norwich a adunat 5 puncte în 11 etape și continuă să fie ultima clasată, după ce Newcastle a remizat la Brighton, scor 1-1. Clubul nu a anunțat încă noul manager.
Norwich este a patra grupare din Premier League care a schimbat managerul, după Watford, Newcastle și Tottenha,m
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47