Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce a refuzat Cristiano Ronaldo să bată penalty-ul în meciul Arsenal – Manchester United

Andrei Nicolae

Publicat 23/04/2022 la 20:40 GMT+3

Ralf Rangnick, managerul echipei Man United, a dezvăluit după meci că Ronaldo nu s-a simțit suficient de bine pentru a executa lovitura de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Credit imagine: Getty Images

Manchester United și-a luat adio de la o calificare în Liga Campionilor, după ce a fost învinsă de Arsenal cu 3-1, într-un joc din cadrul etapei a 34-a în Premier League. Cu 4 meciuri rămase la dispoziție, "diavolii roșii" au de recuperat 6 puncte față de locul 4, iar "tunarii" au și un joc mai puțin disputat.
La scorul de 2-1, gruparea de pe Old Trafford a avut șansa egalării, dar Bruno Fernandes a ratat o lovitură de la 11 metri. Pe moment, surpriza a fost mare pentru faptul că Ronaldo nu a executat acest penalty.

De ce a refuzat Cristiano Ronaldo să bată penalty în meciul Arsenal – Manchester United

După joc, Ralf Rangnick a lămurit situația din minutul 57. Întrebat despre motivul pentru care Fernandes a luat mingea și nu Ronaldo, managerul a explicat: "A fost o înțelegere între ei doi. Amândoi sunt buni executanți de penalty-uri. Cristiano mi-a spus după meci că nu s-a simțit suficient de bine și de aceea Bruno a luat mingea."
picture

Ronaldo a refuzat să bată penalty cu Arsenal. Reacția lui CR7 după ce Bruno Fernandes a ratat

Atmosfera este apăsătoare la Man United, după un sezon eșuat din toate punctele de vedere. Ralf Rangnink a vorbit despre atmosfera din vestiar: "Nu văd că există o problemă." Managerul german a încercat să minimalizeze problemele de la echipă. "Cred că întregul grup se înțelege rezonabil. Nu îndrăznesc să spun că se înțeleg bine unul cu celălalt, dar nu văd că există o problemă în ceea ce privește atmosfera din vestiar.", a mai declarat Rangnick, potrivit Sky Sports.
În schimb, fostul mijlocaș Paul Scholes a dezvăluit: "Este o mizerie absolută. Este un dezastru în vestiar. Am avut o discuție rapidă cu Jesse (Lingard) zilele trecute și sunt sigur că nu se va supăra să spun că vestiarul este doar un dezastru." Când citatele i-au fost amintite lui Rangnick după această înfrângere, antrenorul a precizat: "Nu știu, trebuie să-l întrebați pe Jesse Lingard dacă aveți aceste informații."
Managerul german își va încheia mandatul la Man United la finalul sezonului. El va fi înlocuit de Erik ten Hag.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo