Manchester United are unul dintre cele mai valoroase loturi din lume, concurența fiind una acerbă pentru fiecare post din echipa lui Ralf Rangnick. Transferul lui Ronaldo a creat o și mai mare aglomerație în zona ofensivă, fiind aproape imposibil pentru unii jucători să mai prindă minute.
Prima "victimă" a fost Edinson Cavani, care e dispus să plece pentru că prinde rareori echipa, dar în aceeași situație este și Anthony Martial. Conform agentului său, francezul s-a hotărât să părăsească și el gruparea de pe Old Trafford, fiind conștient că nu va avea parte de prea multe minute.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
"Anthony dorește să părăsească clubul în ianuarie. Tot ce are nevoie este doar să joace. Nu vrea să rămână dincolo de luna ianuarie și voi vorbi cu clubul în curând", a declarat agentul lui Martial, Philippe Lamboley, pentru Sky Sports.
Citește și:

Martial vrea să plece de la United chiar în ianruarie

Martial a ajuns în 2015 la United, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 60 de milioane de €. După un prim sezon bun, francezul a fost trecut pe linie moartă în mandatul lui Jose Mourinho și nu și-a revenit nici sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, fiind chinuit și de o serie de accidentări.
În acest sezon, atacantul de 26 de ani a jucat numai în 10 partide, marcând o singură dată, în remiza dintre United și Everton. În total, francezul a jucat 268 de meciuri în tricoul "diavolilor", reușind să înscrie 79 de goluri.
În ciuda faptului că a jucat extrem de puțin în ultima vrmee, Martial are de unde alege privind viitoarea sa destinație. Conform presei britanice, Newcastle este gata să-i ofere un contract stelar pentru a-l convinge să se mute pe St. James Park.
De asemenea, Martial ar fi și în vizorul Barcelonei, care caută un atacant de profilul său și care nu dispune de posibilități financiare pentru a forța aducerea unor fotbaliști mai bine cotați. Nu în ultimul rând, PSG monitorizează atent situația francezului, acesta fiind considerat o variantă decentă pentru înlocuirea lui Mbappe, care va pleca aproape sigur la Real Madrid.
Contractul lui Martial cu Manchester United este valabil până în 2024, iar francezul este cotat la numai 35 de milioane de €, aproape jumătate față de cât valora în urmă cu câțiva ani.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53