Erling Haaland nu a anunțat deocamdată o decizie privind viitorul său, dar e din ce în ce mai clar că sezonul următor nu-l va prinde la Borussia Dortmund. Clubul german pare resemnat pentru că nu se poate opune unei plecări, În contractul norvegianului există o clauză potrivit căreia acesta poate semna cu orice club care achită 75 de milioane de € în schimbul său.
Suma este una mult inferioară valorii reale a atacantului, astfel că marile cluburi licitează pentru el. Manchester City este unul dintre aceste cluburi, Guardiola dorindu-și neapărat un "9" clasic la echipă. Oficialii de pe Etihad au luat deja legătura cu agenții fotbalistului și i-au făcut și o ofertă, dar jucătorul a refuzat.
Conform prestigioasei publicații The Telegraph, City i-a oferit lui Haaland un contract pe 5 ani, cu un salariul stagional cuprins între 27 și 28 de milioane de €. Nici măcar această sumă nu l-a convins pe atacant, care își dorește probabil să ajungă la un alt club.
Premier League
Manchester City a perfectat transferul lui Kalvin Phillips! Suma considerabilă plătită de "cetățeni"
ACUM 4 ORE
În aceste condiții, City va trebui să pluseze dacă îl vrea pe Haaland. Barcelona este și ea interesantă de norvegian, dar e aproape imposibil de crezut că gruparea catalană îi va putea face o ofertă măcar apropiată de cea de la City.
Citește și:

Haaland, drum liber către Real Madrid

Astfel, Real Madrid sau PSG sunt singurele formații care și-ar putea permite transferul lui Haaland, dar ultimul cuvânt îl va avea jucătorul. Parizienii au un plus din punct de vedere al posibilităților financiare, mai ales dacă Realul îl va convinge pe Mbappe să meargă pe Bernabeu, salariul francezului urmând a fi de asemenea foarte mare.
Visul lui Florentino Perez de a-i avea în echipă pe cei mai în vogă jucători din lume în sezonul viitor rămâne unul relizabil, deși în presa din Spania au apărut informații conform cărora madrilenii ezită să forțeze transferul lui Haaland.
Primul motiv ar fi că Mino Raiola, impresarul jucătorului, cere o sumă foarte mare drept comision, iar al doilea este legat de starea fizică a norvegianului. Deși are doar 21 de ani și pare o adevărată forță a naturii, Haaland s-a accidentat destul de des în ultima vreme. În acest sezon el a lipsit în 3 perioade diferite din cauza accidentărilor. În total, norvegianul a suferit 14 accidentări care l-au ținut departe de teren de-a lungul carierei.
Real Madrid "s-a fript" în ultimii ani cu probleme asemănătoare, cazurile lui Gareth Bale și Eden Hazard fiind arhicunoscute. Dacă galezul a contribuit în primii ani la echipă la performanțele obținute, belgianul intră clar în topul celor mai proaste transferuri făcute vreodată de gruparea blanco. Ambii jucători încasează salarii astronomice și aportul lor în cadrul echipei a fost zero în ultimii doi ani, astfel că Florentino Perez se teme să nu pățească la fel și în cazul lui Haaland.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
ACUM 5 ORE
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39