Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"

Marian Ursescu

Publicat 01/10/2022 la 15:30 GMT+3

Atacantul lui Manchester United este ului de antrenorul său, Pep Guardiola. "Înainte de un meci, ne spune ce se va petrece. Se întâmplă exact cum zice el", a punctat norvegianul

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Norvegianul Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, a oferit un interviu înaintea derby-ului cu Manchester United (duminică, ora 16:00), în care a vorbit și despre antrenorul său, Pep Guardiola.
Atacantul de 22 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa spaniolului și s-a arătat extrem de surprins de capacitatea lui Guardiola de a analiza un meci și de a prevedea exact ce se va întâmpla.
"Înainte de un meci, ne spune ce se va petrece. Se întâmplă exact cum zice el. Este o nebunie. Nu înțeleg cum e posibil așa ceva. Este obsedat de fotbal", a declarat Haaland, pentru Manchester Evening News.
Atacantul norvegian a vorbit și despre primele sale partide în Premier League și despre visul împlinit de a juca în cel mai puternic campionat din lume.
"Toată viața mea am urmărit Premier League, mereu mi-a plăcut campionatul. Mă simt bine, atmosfera este foarte plăcută aici. Îmi place Anglia", a mai spus Erling Haaland.

9 meciuri, 14 goluri pentru Haaland

Sosit la Manchester City de la Dortmund, Haaland are un start fabulos de sezon. A marcat două goluri încă de la debutul în Premier League, împotriva lui West Ham.
Apoi, atacantul a mai punctat de 9 ori în 6 etape, ajungând la 11 goluri în 7 runde. Norvegianul este golgeterul campionatului englez în acest moment.
În Champions League a marcat de 3 ori în două meciuri. A reușit o „dublă” cu Sevilla, apoi a punctat o dată și în poara lui Dortmund, fosta sa echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo