Everton a ajuns la o serie incredibilă de 8 meciuri fără victorie în Premier League, astfel că dintr-o echipă careera la un punct de lider s-a îndreptat către zona retrogradării! Clubul de pe Goodison Park este acum la 5 puncte peste linia retrogradării, dar Burnley (locul 18) are și un joc mai puțin disputat.
Rezultat de miercuri seara, chiar împotriva rivalilor de la Liverpool (scor 1-4), a pus "capac". Fanii nu au mai rezistat și prin ceea ce au cântat și-au îndreptat furia către conducerea clubului,solicitând ca aceasta să fie destituită.

Everton a suferit cea mai grea înfrângere cu Liverpool de pe teren propriu, din ultimii 39 de ani

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 4 ORE
Înfrângerea cu Liverpool a fost cea mai grea din ultimii 39 de ani pe teren propriu, astfel că fanii lui Everton care au "rezistat" până la final pe Goodison Park le-au solicitat președintelui Bill Kenwright și directorul Marcel Brands să părăseascăgruparea. Supărarea a fost atât de mare, astfel încât mii de suporteri ai "caramelelor" au plecat mai devreme de pe stadion. Rafa Benitez este și el sub mare presiune și contestat tot mai puternic de suporteri.
Au fost câteva momente neplăcute și în timpul jocului, când diverse obiecte au fost aruncate pe teren. Everton are acum în față un alt meci complicat, cu Arsenal, unul de o importanță uriașă după cum punctează Daily Mail, dar Benitez a insistat că situația poate fi remediată.
"Încă am încredere că echipa va merge bine, trebuie săne recuperăm jucătorii accidentați și să-i readucem în echipă. Trebuie să învățăm că nu putem face astfel de greșeli.
Cred că oricine a putut vedeacă am făcut prea multe greșeli. Când faci prea multe greșeli împotriva unei echipe din vârful ierarhiei, nu vei câștiga. După al doilea gol primit, reacția noastră a fost foarte bună. Suporterii au împins echipa de la spate imediat ce am marcat golul și atmosfera a fost foarte bună. Am început bine a doua repriză, am început sus, dar o altă greșeală a schimbat jocul", a comentat Benitez după partidă.

Rezumatul derby-ului Everton - Liverpool, câștigat fără drept de apel de "cormorani"

De partea cealaltă, Jurgen Klopp a fost încântat de performanța echipei lui.
"Cele două derby-uri pentru noi, cu Everton și Manchester United, au fost jocuri mari. Dar trebuie să ne menținem calmi. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru, pentru că le-am spus băieților, ce s-a întâmplat până acum, este trecut. Dar ca să fiu 100% sincer, nu au fost multe derby-uri pe Goodison în care am putut spune: 'Ah, am jucat grozav. Chiar perfect'. ", a comentat Jurgen Klopp.
Liverpool continuă să se afle pe locul 3, la 2 puncte de Chelsea, după ce londonezii au câștigat la Watford cu 2-1, iar Manchester City s-a impus la Aston Villa cu 2-1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 9 ORE
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM O ZI