Portarul Szilard Gyenge, în vârstă de 21 de ani, a ajuns în circuitul naționalei U21 în acest sezon, în urma evoluțiilor de la echipa de club AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. El a fost inclus în lot de Florin Bratu și la ultima acțiune, în care naționala de tineret a înfruntat Finlanda U21 și Maroc U20.
Iar cei care îl urmăresc îndeaproape pe Gyenge, susțin că este o promisiune pentru fotbalul românesc, având calități care îl recomandă să urce chiar până la prima reprezentativă într-un viitor, dacă dezvoltarea lui ca fotbalist va fi una corectă.

Licitație între FCSB și Universitatea Craiova

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 18 ORE
Potrivit informațiilor Eurosport, Szilard Gyenge a intrat în atenția a două cluburi din străinătate, fiind urmărit și de două dintre cele mai importante grupări din Liga 1, FCSB și Universitatea Craiova. Mai mult, aceste două formații ar fi început și o licitație pentru transferul portarului în vârstă de 21 de ani de la Miercurea Ciuc, de la suma de 300.000 de euro.
Fotbalistul și-a făcut debutul la naționala U21 în toamna trecută, într-o întâlnire cu Italia, după ce a devenit un om de bază la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.
Până la a tranșa într-un fel sau altul problema transferurilor pe care le au în plan pentru următorul sezon, cele două formații sunt focusate pe finalul de sezon în Liga 1. Iar titlul poate depinde și de ce se va întâmpla duminică seara pe "Ion Oblemenco", unde se va juca în fața unui stadion arhiplin.
"În afara faptului că meciul este sold-out, sunt sigur că toată lumea va aştepta din partea noastră un meci bun şi o victorie. Va fi un meci dificil, iar în actuala conjunctură va fi cel mai important meci. Pentru că după rezultatul acestei întâlniri vom şti foarte multe lucruri. Deci pentru acest play-off, meciul nostru cu FCSB este cel mai important. Pentru noi e important pentru că dorim să fim cât mai sus, să ajungem pe locul 2. Cu siguranţă jucătorii ambelor echipe vor fi la un nivel foarte înalt. Ne-am pregătit bine, sperăm că facem spectacol pe teren şi să câştigăm toate cele trei puncte", a declarat Laurențiu Reghecampf înaintea acestui joc, potrivit Agerpres.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 18 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM O ZI