Manchester City este disperată să semneze cu un atacant în fereastra de transfer din vară, după ce Pep Guardiola l-a ratat pe Harry Kane în vara trecură. Erling Haaland a devenit între timp ținta principală pentru următoarea perioadă de mercato.
Erling Haaland, jucător cu 80 de goluri în 79 de apariții pentru Borussia Dortmund, este dorit de mai multe cluburi de top, dar concret numărul celor care și-l pot permite în acest moment este foarte mic.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 12 ORE
Manchester City ar putea avea câștig de cauză în cele din urmă, fiind dispusă la o cheltuială de aproximativ 246 de milioane de lire sterline pentru a-și asigura serviciile atacantului norvegian. Cheltuielile totale cu acest transfer sunt sporite de faptul că agentul jucătorului Mimo Raiola va lua o felie mare din plăcintă, după cum remarcă The Mirror.

Pachet de transfer de 246 de milioane de lire sterline pentru Erling Haaland

Potrivit jurnalistului Di Marzio, City i-a făcut deja atacantului o ofertă în valoare de 30 de milioane de euro (25 de milioane de lire sterline) pe sezon, pentru un contract de 5 ani. Așadar, valoare totală a salariului se ridică 125 de milioane de lire sterline. Pe lângă salariul lui Haaland, a fost făcută o ofertă în valoare de 75 de milioane de euro Borussiei Dortmund, clauza de reziliere a contractului actual. În lire sterline este vorba despre aproximativ 63 de milioane de lire sterline.
Pe lângă aceaste sume se adaugă onorariul agentului Mino Raiola, 70 de milioane de euro (58 de milioane de lire sterline).
Internaționalul norvegian a fost într-o formă superbă în acest sezon și a marcat de 23 de ori în 25 de apariții în toate competițiile. O accidentare nefericită l-a oprit să marcheze și mai mulkte goluri. Haaland pare să fi luat decizia de a pleca de la Dormund după ce echipa germană a fost elimiată de Rangers în Europa League.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 13 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 18 ORE