Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fabulos: Pachet de transfer de 246 de milioane de lire sterline pentru Erling Haaland

Andrei Nicolae

Actualizat 12/04/2022 la 18:21 GMT+3

Manchester City este în pole-position să-l transfere pe Erling Haaland de la Dortmund. Un comision consistent pentru acest transfer va ajunge la impresarul fotbalistului, Mino Raiola.

Erling Haaland of Dortmund claps after the final whistle of the Bundesliga match between VfB Stuttgart and Borussia Dortmund at Mercedes-Benz Arena on April 08, 2022 in Stuttgart, Germany.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City este disperată să semneze cu un atacant în fereastra de transfer din vară, după ce Pep Guardiola l-a ratat pe Harry Kane în vara trecură. Erling Haaland a devenit între timp ținta principală pentru următoarea perioadă de mercato.
Erling Haaland, jucător cu 80 de goluri în 79 de apariții pentru Borussia Dortmund, este dorit de mai multe cluburi de top, dar concret numărul celor care și-l pot permite în acest moment este foarte mic.
Manchester City ar putea avea câștig de cauză în cele din urmă, fiind dispusă la o cheltuială de aproximativ 246 de milioane de lire sterline pentru a-și asigura serviciile atacantului norvegian. Cheltuielile totale cu acest transfer sunt sporite de faptul că agentul jucătorului Mimo Raiola va lua o felie mare din plăcintă, după cum remarcă The Mirror.

Pachet de transfer de 246 de milioane de lire sterline pentru Erling Haaland

Potrivit jurnalistului Di Marzio, City i-a făcut deja atacantului o ofertă în valoare de 30 de milioane de euro (25 de milioane de lire sterline) pe sezon, pentru un contract de 5 ani. Așadar, valoare totală a salariului se ridică 125 de milioane de lire sterline. Pe lângă salariul lui Haaland, a fost făcută o ofertă în valoare de 75 de milioane de euro Borussiei Dortmund, clauza de reziliere a contractului actual. În lire sterline este vorba despre aproximativ 63 de milioane de lire sterline.
Pe lângă aceaste sume se adaugă onorariul agentului Mino Raiola, 70 de milioane de euro (58 de milioane de lire sterline).
Internaționalul norvegian a fost într-o formă superbă în acest sezon și a marcat de 23 de ori în 25 de apariții în toate competițiile. O accidentare nefericită l-a oprit să marcheze și mai mulkte goluri. Haaland pare să fi luat decizia de a pleca de la Dormund după ce echipa germană a fost elimiată de Rangers în Europa League.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo