Gareth Bale s-a întors în vara acestui an la Real Madrid după un sezon petrecut sub formă de împrumut la Tottenham. Galezul în vârstă de 32 de ani ar putea reveni în 2022 în Premier League, însă nu în tricoul lui Spurs.
Atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 10 milioane de euro este dorit, conform presei din Spania, la Arsenal. Cei de la site-ul Defensa Central au scris că oficialii 'tunarilor' ar fi tentați să negocieze cu șefii de pe Santiago Bernabeu un schimb între Alexandre Lacazette și Gareth Bale, mutare care ar putea avea loc în această iarnă.
Singura condiție pusă de englezi este ca Bale să accepte o reducere a pretențiilor financiare, salariul uriaș al fotbalistului galez fiind și motivul pentru ca cei de la Tottenham au decis să-l trimită înapoi după sezonul 2020/21.
Premier League
Arteta i-a găsit înlocuitor lui Lacazette! Cât ar trebui să achite Arsenal pentru atacantul dorit
ACUM O ZI

Arsenal, interesată și de Luka Jovic

Arsenal este în căutare de soluții pentru zona ofensivă, deoarece viitorul lui Lacazatte sau Aubameyang este incert. Fracezul va pleca aproape sigur de pe Emirates în vara viitoare, iar presa internațională scrie că oficialii "tunarilor" i-au găsit deja înlocuitor.
Ibericii de la Fichajes.net susțin că Arsenal va încerca să-l ia pe Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid. Sârbul a fost cumpărat de Real în 2019, de la Eintracht Frankfurt, contra sumei de 63 de milioane de euro. Din păcate pentru el, Jovic nu s-a adaptat pe Bernabeu, marcând doar două goluri în prima parte a stagiunii trecute, astfel că madrilenii l-au împrumutat la fostul său club.
Nici în Bundesliga Jovic nu a mai strălucit cum o făcea acum 3 ani, când a reușit să marcheze 27 de goluri în 48 de meciuri pentru Frankfurt. Venirea lui Ancelotti părea să fie o nouă șansă pentru Jovic, dar nici sub conducerea italianului jocul său nu este la parametri așteptați, el nerușind să înscrie niciun gol în acest sezon.
De menționat că nici nu a primit prea multe minute de joc. Nici nu poate fi altfel ținând cont de forma fabuloasă pe care o traversează Benzema, sârbul și francezul fiind practic concurenți pe post.
Așadar, un club ca Arsenal i-ar putea relansa cariera lui Jovic și e posibil ca și jucătorul, dar și clubul să-și dorească o despărțire în vara viitore. Totuși, Realul va dori să recupereze măcar o parte consistentă din suma plătită pe Jovic, dar pentru Arsenal nu ar fi o problemă atât de mare să o achite. În plus, relațiile dintre Arsenal și Real Madrid sunt foarte bune, înaintea acestui sezon Odegaard ajungând pe Emirates în schimbul a 35 de milioane de euro.
Liga
Isco a refuzat să se mai încălzească, convins că Ancelotti nu îl bagă. Antrenorul a salvat situația
22/11/2021 LA 10:23
Fotbal
Newcastle pune la bătaie 80 de milioane de euro pentru transferul iernii în Europa
21/11/2021 LA 16:11