Manchester City va avea un singur gând duminică, în meciul din ultima etapă cu Aston Villa. Pep Guardiola nu se gândește la vreo mână de ajutor din partea lui Wolverhampton în meciul cu Liverpool, iar singurul obiectiv este victoria.
La conferința de presă premergătoare partidei cu Aston Villa, Pep Guardiola a dat asigurări că întreaga echipă este concentrată în ceea ce privește ultimul obiectiv al sezonului:
"Știm ce trebuie să facem. Să fim noi, să dăm tot ce avem pentru a câștiga meciul.
Premier League
Shearer, nerăbdător să îi vadă pe Haaland și Nunez în Premier League: "Două transferuri uriașe"
ACUM 4 ORE
Este foarte plăcut. Aș fi preferat să câștig acum două zile titlul, dar asta este. E important că suntem aici, că avem șansa de a câștiga meciul și de a deveni campioni. Este frumos, e un privilegiu să ne aflăm în această poziție", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

Manchester City este campioană dacă o învinge pe Aston Villa

În cazul în care o va învinge pe Aston Villa, Manchester City va redeveni campioană în Premier League, fără ca rezultatul partidei dintre Liverpool și Wolverhampton să mai conteze.
Cu o etapă înainte de final, Manchester City este lider în Premier League, cu 90 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul secund, cu 89 de puncte.
De partea cealaltă, victoria nu este suficientă pentru echipa lui Jurgen Klopp, care așteaptă o mână de ajutor din partea echipei antrenate de Steven Gerrard, Aston Villa, pentru a cuceri un nou titlul în Premier League.
Premier League
Agentul lui Cristiano Ronaldo, întâlnire cu patronul unui club de top din Premier League
ACUM 5 ORE
Premier League
"Nu a fost niciodată lăudat și apreciat precum Van Dijk și Salah". Motivele plecării lui Mane
IERI LA 08:31