Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu să ne aflăm în această poziție"

Alex Masgras

Publicat 20/05/2022 la 18:04 GMT+3

Manchester City va juca împotriva lui Aston Villa în ultima etapă din Premier League. O victorie duminică ar aduce titlul pe Etihad, făcând ca rezultatul de pe Anfield, dintre Liverpool și Wolverhampton, să nu mai conteze.

Manchester City, pas greșit cu West Ham, în etapa 37. Băieții lui Guardiola au revenit de la 0-2

Manchester City va avea un singur gând duminică, în meciul din ultima etapă cu Aston Villa. Pep Guardiola nu se gândește la vreo mână de ajutor din partea lui Wolverhampton în meciul cu Liverpool, iar singurul obiectiv este victoria.
La conferința de presă premergătoare partidei cu Aston Villa, Pep Guardiola a dat asigurări că întreaga echipă este concentrată în ceea ce privește ultimul obiectiv al sezonului:
"Știm ce trebuie să facem. Să fim noi, să dăm tot ce avem pentru a câștiga meciul.
Este foarte plăcut. Aș fi preferat să câștig acum două zile titlul, dar asta este. E important că suntem aici, că avem șansa de a câștiga meciul și de a deveni campioni. Este frumos, e un privilegiu să ne aflăm în această poziție", a declarat Pep Guardiola.
Citește și:

Manchester City este campioană dacă o învinge pe Aston Villa

În cazul în care o va învinge pe Aston Villa, Manchester City va redeveni campioană în Premier League, fără ca rezultatul partidei dintre Liverpool și Wolverhampton să mai conteze.
Cu o etapă înainte de final, Manchester City este lider în Premier League, cu 90 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul secund, cu 89 de puncte.
De partea cealaltă, victoria nu este suficientă pentru echipa lui Jurgen Klopp, care așteaptă o mână de ajutor din partea echipei antrenate de Steven Gerrard, Aston Villa, pentru a cuceri un nou titlul în Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo