Așteptarea a luat sfârșit! În acest weekend va începe noul sezon din Premier League, iar prima etapă ne oferă și primul derby al sezonului 2021/22. Manchester City, campioana sezonului trecut, se va deplasa la Londra pentru meciul împotriva celor de la Tottenham.
Partida din acest weekend este și mai interesantă datorită situației în care se află în acest moment atacantul celor de la Tottenham, Harry Kane. Englezul în vârstă de 28 de ani a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce s-a prezentat cu câteva zile mai târziu la antrenamentele lui Tottenham. Vârful lui Spurs își dorește să ajungă la campioana Angliei în această vară, dar Daniel Levy, președintele lui Tottenham, face tot posibilul ca Harry Kane să rămână la Londra.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Premier League
O interdicție veche de 36 de ani ar putea fi ridicată de pe stadioanele din Premier League
ACUM 17 MINUTE

Harry Kane va fi în lotul lui Tottenham pentru meciul cu Manchester City

De sâmbătă, Harry Kane se antrenează singur, acesta fiind în carantină până joi, după ce a revenit din vacanță. Chiar și în ciuda dorinței sale de a merge la Manchester City, Kane va fi disponibil pentru meciul de duminică, atunci când Spurs primește vizita echipei lui Pep Guardiola.
"Toți jucătorii din lot care se antrenează sunt o opțiune pentru noi", le-a declarat Nuno Espirito Santo celor de la Sky Sports. Întrebat și despre Harry Kane, portughezul de pe banca celor de la Spurs a spus că încearcă să rezolve această situație: "În primul rând trebuie să avem o discuție. Acest lucru se va întâmpla astăzi, iar după asta sper să rezolvăm toate aceste probleme. Este important să le rezolvăm împreună, să fie toată lumea implicată - să vorbim, să purtăm o conversație civilizată și să ne exprimăm părerile. Dar trebuie să fie toată lumea implicată", a mai spus Nuno Espirito Santo.
Harry Kane are 245 de partide în tricoul celor de la Tottenham, marcând 166 de goluri pentru clubul londonez.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 26 MINUTE
Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
ACUM O ORĂ