Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagine de coșmar pentru Solskjaer! Ronaldo l-a criticat chiar pe teren pentru tactica aiuritoare

Bianca Dumitru

Actualizat 26/10/2021 la 11:25 GMT+3

Manchester United a fost învinsă de Liverpool, iar Cristiano Ronaldo nu s-a ferit să-și arate nemulțumirea pe teren. După unul dintre golurile lui Salah, portughezul a fost văzut dând din mâini într-o încercare de a-l imita pe Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (C) reacts after Liverpool scored their third goal during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on Octo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a suferit duminică una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie în fața lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu scorul de 5-0 pe Old Trafford, grație golurilor marcate de Keita, Jota și Salah, care a reușit un hat-trick.
Cristiano Ronaldo nu s-a ferit să-și arate nemulțumirile și frustrarea chiar pe teren, după unul dintre golurile marcate de golgheterul 'cormoranilor'. Portughezul a fost surprins de camerele video în timp ce dădea agitat din mâini, ironizându-l pe Ole Gunnar Solskjaer și maniera în care încearcă să le transmită jucătorilor tactica sa în timpul partidelor.
Imaginile au devenit virale, iar majoritatea fanilor fotbalului s-au amuzat, cei ai lui United exprimându-și pe rețelele de socializare și supărarea față de staff-ul tehnic al echipei care nu reușește să mai câștige în Premier League.

CRISTIANO RONALDO, MESAJ VEHEMENT DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU LIVERPOOL

Cristiano Ronaldo, care a fost protagonistul unei faze regretabile în finalul primei reprize a meciului cu Liverpool, când l-a lovit pe Curtis Jones, aflat la pământ, a reacționat pe rețelele de socializare după eșecul din a noua etapă a Premier League.
picture

Cristiano Ronaldo, gest incalificabil în United - Liverpool

Lusitanul în vârstă de 36 de ani a ținut să puncteze că, deși astfel de rezultate se întâmplă, echipa trebuie să arate din ce în ce mai bine pentru ca suporterii să fie mulțumiți, arătându-se impresionat de atașamentul necondiționat al fanilor.
"Uneori rezultatul nu este cel pentru care luptăm. Uneori scorul nu este cel pe care ni-l dorim. Și asta numai și numai din vina noastră. Nu există alt vinovat! Fanii noștri au fost, încă o dată, umitori, ne-au susținut necondiționat. Ei merită mai mult decât și depinde doar de noi să le oferim satisfacții. Acum este timpul!", a fost mesajul postat de Ronaldo pe contul său de Instagram.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo