Jamie Carragher crede că Manchester United, echipă care este în căutarea unui antrenor nou din vară, ar trebui să se orienteze către Thomas Tuchel. Viitorul tehnicianului german la Chelsea este incert în acest moment, după ce sancțiunile guvernului britanic pentru patronul Roman Abramovich au pus clubul într-o situație delicată.
Chelsea nu mai poate în acest moment să cumpere, să vândă sau să prelungească contracte, dar nici să vândă bilete. De asemenea, cheltuielile clubului în ceea ce privește meciurile din deplasare nu trebuie să depășească 20 de mii de lire sterline.
Jamie Carragher, legenda celor de la Liverpool, crede că Manchester United trebuie să profite de această situație și să încerce să îl aducă pe german pe Old Trafford. În acest moment, echipa este pregătită de către interimarul Ralf Rangnick, cel care a preluat echipa până la finalul sezonului, după demiterea lui Ole Gunnar Solksjaer.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
IERI LA 07:26
"Lui Manchester United i s-a oferit oportunitatea ideală de a se orienta către un antrenor care să devină principala lor țintă: Thomas Tuchel. Ținând cont de evenimentele de la Chelsea, decizia lui United de a aștepta până la finalul sezonului de a numi un nou antrenor le-a adus o nouă variantă. Unul dintre cei mai buni antrenori din lume, cel mai bun antrenor al anului, trebuie să fie primul pe lista lor.
Nu există antrenor care să dorească să lucreze cu o asemenea incertitudine. Dacă va avea șansa să plece la un club precum Manchester United, ar trebui să accepte imediat. United îi poate oferi o siguranță și o susținere pe care orice antrenor o dorește", crede Carragher, potrivit Telegraph.
Citește și:

Sancționarea lui Abramovich creează probleme mari la Chelsea

Chelsea a intrat azi într-o adevărată criză după ce Marea Britanie a impus noi sancțiuni împotriva mai multor oligarhi ruși, printre care se numără și proprietarului clubului, Roman Abramovich. Noile sancțiuni afectează în mod direct gruparea de pe Stamford Bridge, deoarece toate activele lui Abramovich din Regatul Unit au fost înghețate de către guvern.
Clubul își va continua activitatea sportivă, primind o licență specială, pentru a proteja Premier League, fotbalul englez, fanii loiali ai echipei și celelalte echipe de fotbal, dar nu mai poate face mare lucru pentru moment.
Potrivit Daily Mail, clubului i s-a interzis să mai vândă bilete și mărfuri, a primit interdicție la transferuri și a fost limitată la o cheltuială de 20.000 de lire sterline pentru călătorii. Acesta este însă doar începutul unei perioade crunte pentru Chelsea, după cum se prezintă azi situația.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54