Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joe Hart a vorbit despre șansa pe care nu a primit-o niciodată de la Pep Guardiola la Manchester City

Alex Masgras

Publicat 28/03/2022 la 20:54 GMT+3

Joe Hart nu a făcut niciodată parte din planurile lui Pep Guardiola din momentul în care tehnicianul spaniol a ajuns la Manchester City. Portarul englez a vorbit acum despre modul în care s-a despărțit de echipa de pe Etihad, asta după ce nu a reușit să îl convingă pe Guardiola să îi ofere o șansă.

Manchester City's Joe Hart points to fans as he celebrates at the end of the match

Credit imagine: Reuters

Joe Hart, fost campion cu Manchester City și titular al naționalei Angliei, a pierdut orice șansă de a mai apăra pe Etihad, odată cu venirea lui Pep Guardiola la echipă. În vara anului 2016, Pep Guardiola semna cu "cetățenii", iar acest l-a transformat pe Joe Hart în portar de rezervă.
Invitat la podcastul "In The Stiffs", Hart a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu Pep Guardiola. Cel mai mare regret al actualului portar de la Celtic este legat de faptul că nu a primit niciodată o șansă de la spaniol:
"Voiam să intru pe ușă și să am această discuție cu el. Mă știa foarte bine, știa ce am făcut, cum joc fotbal. A fost o discuție de două ore care s-a terminat cu el spunând că nu vede cum ar putea să funcționeze lucrurile.
I-am spus că nu sunt de acord și a spus 'voi fi prima persoană căreia să îi arăți că a greșit dar ce văd în tine nu este ceea ce îmi doresc de la un portar'. Eram ceva de genul 'corect ar fi să primesc o șansă'. El a zis 'bineînțeles că vei primi o șansă, dar...'. În momentul în care auzi 'dar', e clar că s-a luat deja decizia.
Joe Hart, pictured, played under Mark Hughes at Manchester City
Voiam să am șansa de a fi antrenat de unul dintre cei mai buni. Bineînțeles, nu știam cum să fac asta, dar cum să știu să fac ceva dacă nu mi s-a spus să fac sau nu am fost învățat să fac asta? Cred că a avut dreptate, nu puteam face asta. Nu mă putea băga într-o echipă și să joc așa cum voia el în acel moment.
Mi-a fost luată acea șansă, și ce? Nu sunt mai mare decât cineva anume, așa că dacă aceasta este calea mea, asta este. Oamenii de la Manchester City vor fi mereu în inima și voi fi mereu recunoscător", a declarat Joe Hart.
Citește și:

Joe Hart se află în prezent la Celtic

Joe Hart a ajuns la Manchester City în 2006, echipă cu care s-a aflat sub contract până în 2018. În toată această perioadă, el a fost împrumutat la mai multe echipe, iar în perioada 2010-2016 a fost titularul echipei cu care avea să câștige de două titluri în Premier League.
După două împrumuturi, la Torino și West Ham, Hart s-a despărțit de Manchester City și ajuns la Burnley, unde a evoluat timp de două sezoane. Portarul englez, acum în vârstă de 34 de ani, a mai trecut sezonul trecut și pe la Tottenham, iar acum este sub contract cu Celtic.
De asemenea, în perioada în care era titular la Manchester City, Joe Hart era și titularul naționalei Angliei, pentru care a strâns 75 de selecții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo