Joe Hart, fost campion cu Manchester City și titular al naționalei Angliei, a pierdut orice șansă de a mai apăra pe Etihad, odată cu venirea lui Pep Guardiola la echipă. În vara anului 2016, Pep Guardiola semna cu "cetățenii", iar acest l-a transformat pe Joe Hart în portar de rezervă.
Invitat la podcastul "In The Stiffs", Hart a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu Pep Guardiola. Cel mai mare regret al actualului portar de la Celtic este legat de faptul că nu a primit niciodată o șansă de la spaniol:
"Voiam să intru pe ușă și să am această discuție cu el. Mă știa foarte bine, știa ce am făcut, cum joc fotbal. A fost o discuție de două ore care s-a terminat cu el spunând că nu vede cum ar putea să funcționeze lucrurile.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 15 ORE
I-am spus că nu sunt de acord și a spus 'voi fi prima persoană căreia să îi arăți că a greșit dar ce văd în tine nu este ceea ce îmi doresc de la un portar'. Eram ceva de genul 'corect ar fi să primesc o șansă'. El a zis 'bineînțeles că vei primi o șansă, dar...'. În momentul în care auzi 'dar', e clar că s-a luat deja decizia.
https://i.eurosport.com/2016/08/19/1915223.jpg
Voiam să am șansa de a fi antrenat de unul dintre cei mai buni. Bineînțeles, nu știam cum să fac asta, dar cum să știu să fac ceva dacă nu mi s-a spus să fac sau nu am fost învățat să fac asta? Cred că a avut dreptate, nu puteam face asta. Nu mă putea băga într-o echipă și să joc așa cum voia el în acel moment.
Mi-a fost luată acea șansă, și ce? Nu sunt mai mare decât cineva anume, așa că dacă aceasta este calea mea, asta este. Oamenii de la Manchester City vor fi mereu în inima și voi fi mereu recunoscător", a declarat Joe Hart.
Citește și:

Joe Hart se află în prezent la Celtic

Joe Hart a ajuns la Manchester City în 2006, echipă cu care s-a aflat sub contract până în 2018. În toată această perioadă, el a fost împrumutat la mai multe echipe, iar în perioada 2010-2016 a fost titularul echipei cu care avea să câștige de două titluri în Premier League.
După două împrumuturi, la Torino și West Ham, Hart s-a despărțit de Manchester City și ajuns la Burnley, unde a evoluat timp de două sezoane. Portarul englez, acum în vârstă de 34 de ani, a mai trecut sezonul trecut și pe la Tottenham, iar acum este sub contract cu Celtic.
De asemenea, în perioada în care era titular la Manchester City, Joe Hart era și titularul naționalei Angliei, pentru care a strâns 75 de selecții.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 15 ORE
Premier League
Geniul lui Pep Guardiola! "Una dintre cele mai bune schimbări din istoria Premier League"
ACUM 20 ORE