Jose Mourinho a clacat după înfrângere nemaivăzută din Norvegia și vrea să reconstruiască din temelii Roma. Primul obiectiv este un fundaș pe care-l apreciază din perioada în care era manager la Manchester United, suedezul Victor Lindelof.
Criza provocată de înfrângerea cu 6-1 din Norvegia l-a transformat pe Mourinho în acuzator. Portughezul a declarat că nu are mai mult de 13 fotbaliști de valoare în echipă și vrea întăriri serioase în ianuarie. După înfrângerea dureroasă în fața lui Bodo Glimt, Roma are un meci și ami greu în weekend. Napoli, singura echipă din Top 5 campionate europene care a obținut maxim de puncte în acest sezon, vine pe Olimpico.
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29

Mourinho face un pariu riscant

Aducerea lui Lindelof, deseori acuzat de presa de engleză și de fanii lui Manchester United că nu este capabil să aducă liniștea în defensivă, este o mutare riscantă. Suedezul a venit în 2017 de la Benfica și în acest sezon a pierdut lupta pentru postul de titular. Accidentarea lui Varane l-a readus pe suedez în primul 11 pentru această parte a sezonului.

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Parteneriatul cu Maguire care i-a dat atâtea bătăi de cap lui Solskjaer în sezonul precedent trebuie să reziste duminică în fața avalanșei pe care Klopp o aduce pe Old Trafford.
Manchester United - Liverpool va fi mâine de la ora 18.30 în direct și în exclusivitate pentru România pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Sir Alex Ferguson a ales noul antrenor al lui United. Pentru cine insistă scoțianul
22/11/2021 LA 06:55
Premier League
Leicester – Chelsea | Brendan Rodgers reîntâlnește echipa care l-a lansat în cariera de manager
20/11/2021 LA 05:32