Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, criticat pentru modul în care își tratează unul dintre jucători. "E scandalos!"

Alex Masgras

Actualizat 13/10/2021 la 10:51 GMT+3

Jurgen Klopp a reușit să transforme radical echipa lui Liverpool în ultimii ani, pe lângă rezultatele obținute fiind și un antrenor care este foarte apropiat de jucătorii săi. Cu toate acestea, tehnicianul german a fost criticat pentru modul în care îl tratează pe Alex Oxlade-Chamberlain, care prinde cu greu minute în echipa lui Klopp.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp a fost criticat recent de Paul Robinson, fostul portar al celor de la Tottenham. Acesta consideră că antrenorul german greșește în privința lui Alex Oxlade-Chamberlain, jucătorul venit în 2017 de la Arsenal, care nu este utilizat prea des de Klopp la Liverpool.
"E prea bun ca să nu joace. E scandalos! Dar nici nu văd ca Liverpool să îi dea drumul în luna ianuarie, totuși. Salah și Mane vor pleca la Cupe Africii pe Națiuni, iar el este un jucător care poate acoperi acele posturi.
Ox le dă opțiuni la mijloc și în atac. Un jucător ca el este greu de înlocuit, este jucătorul ideal. Dar, din punctul de vedere al jucătorului, este prea bun ca să stea pe bancă în fiecare săptămână. Nu primește suficient timp. Singura soluție pe care o văd este ca el să plece în ianuarie, dar numai în cazul în care Liverpool va aduce un înlocuitor", a declarat Paul Robinson pentru Football Insider.
Watford - Liverpool, etapa 8

Arsenal dorește să îl readucă pe Chamberlain

În urmă cu câteva zile, presa din Anglia vorbea despre interesul lui Arsenal despre o eventuală revenire a lui Chamberlain pe Emirates. Ajuns la 28 de ani, Ox a petrecut 6 sezoane la Arsenal, după care a sosit pe Anfield în 2017, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Chiar dacă există acest interes din partea fostei sale echipe, englezii scriu că Chamberlain este cu gândul în acest moment numai la Liverpool.
În primul său sezon sezon la Liverpool, Chamberlain a fost un om important pentru echipa lui Klopp, în special în UEFA Champions League, atunci când "cormoranii" au ajuns în finala de la Kiev. Din păcate pentru acesta, s-a accidentat în semifinala cu AS Roma, care l-a ținut mai bine de un an pe tușă. De la revenirea pe teren, Chamberlain nu a reușit să revină la forma din sezonul 2017/18.
În debutul acestui sezon, englezul a prins 69 de minute în 7 partide din Premier League, 25 de minute în 2 partide de Champions League, fiind integralist în partida din Cupa Ligii Angliei contra lui Norwich, acolo unde a oferit și o pasă de gol.
În acest weekend, echipa lui Jurgen Klopp va juca în deplasarea, pe terenul lui Watford, care va fi la prima partidă sub comanda noului antrenor, Claudio Ranieri. Watford – Liverpool este sâmbătă de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo