Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, savuros cu privire la revenirea lui Gerrard pe Anfield: "Va avea voie să facă asta"

Nicu Savin

Publicat 10/12/2021 la 19:06 GMT+2

Jurgen Klopp a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei dintre Liverpool și Aston Villa, care va marca revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield. Antrenorul "cormoranilor" a comentat în stilul său caracteristic evenimentul care va avea loc, spunând că Gerrard are tot dreptul să se bucure ca un "diavol nebun" la golurile echipei sale.

Jurgen Klopp manager of Liverpool with Steven Gerrard manager of Rangers during training session before the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 22, 2018 in Kiev, Ukraine.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool - Aston Villa este poate cel mai așteptat meci al etapei a 16-a din Premier League. Pe lângă faptul că se anunță un meci foarte disputat, formația din Birmingham având 3 victorii în ultimele 4 meciuri, confruntarea va marca și revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield.
Chiar dacă va fi adversar, Gerrard va avea cu siguranță o primire călduroasă din partea fanilor, el fiind poate cel mai iubit jucător din istoria lui Liverpool. De fiecare dată când a vorbit despre întoarcerea sa pe Anfield, "Stevie G" a susținut că se va concentra doar pe ceea ce are de făcut în calitate de antrenor al lui Aston Villa și că nu se va lăsa cuprins de sentimente.
Citește și:

Jurgen Klopp: "Gerrard are voie să sărbătorească"

Jurgen Klopp a prefațat și el mult așteptatul moment, iar managerul "cormoranilor" a stârnit amuzamentul jurnaliștilor. Klopp a menționat că a trecut printr-o situație asemănătoare când era antrenorul Borussiei Dortmund și a jucat pe terenul lui Mainz, echipa la care a jucat în mare parte a carierei și la care s-a remarcat ca antrenor. Germanul a specificat totuși că s-a bucurat ca un nebun când echipa sa a marcat și i-a transmis lui Gerrard că "are voie" să facă același lucru în duelul de mâine.
"Stevie este prieten cu 99,9% dintre oamenii care lucrează la Liverpool. Iar cei 0,1% nu l-au cunoscut încă. Știu că a spus că nu există loc de sentimente, este un antrenor cu experiență, dar nu are idee cum se va simți când va păși pe stadion. Am trăit acest sentiment când m-am întors la Mainz. Am sărbătorit la Mainz (n.r. pe când era antrenor la Borussia Dortmund) ca un diavol nebun. Stevie are voie să facă asta mâine, dar să sperăm că nu va avea niciun motiv să o facă.", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
Steven Gerrard a preluat-o de puțin timp pe Aston Villa, dar a reușit deja să resusciteze echipa. Gruparea din Birmingham a înregistrat 3 victorii (cu Brighton, Crystal Palace și Leicester) și o înfrângere (cu Mancehster City) sub comanda lui Gerrard, urcând până pe locul 10 în Premier League.
Partida dintre Liverpool și Aston Villa va avea loc sâmbătă și va ăutea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 17:00.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo