Liverpool - Aston Villa este poate cel mai așteptat meci al etapei a 16-a din Premier League. Pe lângă faptul că se anunță un meci foarte disputat, formația din Birmingham având 3 victorii în ultimele 4 meciuri, confruntarea va marca și revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield.
Chiar dacă va fi adversar, Gerrard va avea cu siguranță o primire călduroasă din partea fanilor, el fiind poate cel mai iubit jucător din istoria lui Liverpool. De fiecare dată când a vorbit despre întoarcerea sa pe Anfield, "Stevie G" a susținut că se va concentra doar pe ceea ce are de făcut în calitate de antrenor al lui Aston Villa și că nu se va lăsa cuprins de sentimente.
Citește și:
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 7 ORE

Jurgen Klopp: "Gerrard are voie să sărbătorească"

Jurgen Klopp a prefațat și el mult așteptatul moment, iar managerul "cormoranilor" a stârnit amuzamentul jurnaliștilor. Klopp a menționat că a trecut printr-o situație asemănătoare când era antrenorul Borussiei Dortmund și a jucat pe terenul lui Mainz, echipa la care a jucat în mare parte a carierei și la care s-a remarcat ca antrenor. Germanul a specificat totuși că s-a bucurat ca un nebun când echipa sa a marcat și i-a transmis lui Gerrard că "are voie" să facă același lucru în duelul de mâine.
"Stevie este prieten cu 99,9% dintre oamenii care lucrează la Liverpool. Iar cei 0,1% nu l-au cunoscut încă. Știu că a spus că nu există loc de sentimente, este un antrenor cu experiență, dar nu are idee cum se va simți când va păși pe stadion. Am trăit acest sentiment când m-am întors la Mainz. Am sărbătorit la Mainz (n.r. pe când era antrenor la Borussia Dortmund) ca un diavol nebun. Stevie are voie să facă asta mâine, dar să sperăm că nu va avea niciun motiv să o facă.", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
Steven Gerrard a preluat-o de puțin timp pe Aston Villa, dar a reușit deja să resusciteze echipa. Gruparea din Birmingham a înregistrat 3 victorii (cu Brighton, Crystal Palace și Leicester) și o înfrângere (cu Mancehster City) sub comanda lui Gerrard, urcând până pe locul 10 în Premier League.
Partida dintre Liverpool și Aston Villa va avea loc sâmbătă și va ăutea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 17:00.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08