Manchester City a făcut în vară o ofertă de 117 milioane de euro pentru a-l transfera pe Kane de la Tottenham, însă s-a lovit de un refuz vehement. Pentru că-l voiau cu orice preț pe căpitanul Angliei, "cetăţenii" au făcut o nouă ofertă, de 150 de milioane de euro, însă nici de acea dată nu au avut câștig de cauză.
Chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora Manchester City va încerca în continuare să-l transfere pe Kane pe Etihad, se pare că Guardiola s-a reorientat și le-a transmis deja șefilor lui City că îl vrea la echipă pe Mohamed Salah, fotbalistul care are un debut de sezon fantastic în Premier League la Liverpool.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
IERI LA 20:01

Mohamed Salah, principalul obiectiv al lui Pep Guardiola în următoarele ferestre de mercato

Mohamed Salah mai are contract cu echipa lui Jurgen Klopp până în vara anului 2023, iar oficialii "cormoranilor" vor să-l păstreze pe egiptean pe Anfield, însă fotbalistul nu duce lipsă de oferte, anunță El Nacional. Dacă ieri presa din Spania scria că Real Madrid e dispusă să-l ofere pe Hazard + bani lui Liverpool în schimbul lui Salah, azi o altă echipă apare pe urmele egipteanului.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235746.png
Sursa citată transmite că Guardiola este fascinat de Salah, fostbalist care a marcat un gol superb chiar în meciul cu Manchester City de la începutul acestei luni. "Cetăţenii" vor să profite de faptul că negocierile dintre el și Liverpool nu decurg așa cum ambele părți și-ar dori.
Impresarul lui Salah a solicitat un salariu de 380.000 de lire pe săptămână, ceea ce s-ar traduce în 18,2 milioane de lire pe an (21,2 milioane de euro). O sumă mult peste posibilitățile lui Liverpool și mult peste ce câștigă Mo în acest moment, respectiv 10,4 milioane de lire pe an. În plus, pe fir sunt deja 2 cluburi care sunt dispuse să-i facă pe plac egipteanului orice dorințe financiare ar avea: Real Madrid, iar acum și Manchester City.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44