Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat belgianul

Andrei Nicolae

Actualizat 21/05/2022 la 17:13 GMT+3

Belgianul a fost un jucător constant pentru Man City, iar de curând a marcat chiar patru goluri în disputa cu Wolverhampton din deplasare (scor 5-1).

Kevin De Bruyne, spectacol total în meciul dintre Wolves și Manchester City

A mai rămas o singură zi până la deciziile finale din Premier League în acest sezon. Sunt încă multe lucruri importante de lămurit, inclusiv cine va fi campioana Angliei, Manchester City sau Liverpool. Cele două formații sunt despărțite de un punct înaintea jocurilor de duminică, echipa lui Pep Guardiola fiind în frunte.
În ultima etapă, Manchester City va înfrunta Aston Villa, iar Liverpool va juca contra echipei Wolverhampton.
Cu o zi înainte de ultima etapă, Premier League a anunțat și cel mai bun jucător al sezonului. Acesta este belgianul Kevin de Bruyne de la Manchester City.

Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat

Starul "cetățenilor" devine al patrulea jucător din istoria Premier League care a câștigat premiul de mai multe ori. El s-a alăturat unui club select care îi mai cuprinde pe Thierry Henry, Cristiano Ronaldo și Nemanja Vidic.
De Bruyne, care a câștigat ultima dată premiul în 2019/20, a fost esențial pentru Manchester City, grupare aflată în pole-position pentru a ridica al șaselea trofeu din Premier League. Belgianul a avut o primă parte de sezon în care a acuzat unele probleme medicale, dar când a fost în teren, nu a dezamăgit. El a marcat 15 goluri și a oferit alte șapte pase decisive în doar 29 de apariții.
De Bruyne câștigă premiul în urma votului exprimat de fani combinat cu al celor 20 de căpitani din Premier League și un grup de experți în fotbal.
Pentru acest premiu au mai fost nominalizați șapte jucători: Trent Alexander-Arnold, Jarrod Bowen, Joao Cancelo, Bukayo Saka, Mohamed Salah, Son Heung-min și James Ward-Prowse.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo