Liverpool avea nevoie de un succes pentru a depinde doar de ea în lupta la titlu, însă egalul obținut pe Etihad e unul mare, în contextul în care "cetățenii" au condus de două ori și au lăsat senzația în multe momente că sunt superiori.
Jurgen Klopp e extrem de mulțumit de intensitatea și calitatea partidei și a analizat disputa, la finalul partidei, la microfonul Sky Sports.
"A fost ca un meci de box. Lași brațele jos pentru o secundă și primești o lovitură care te scutură din toate încheieturile. A fost un meci grozav și un rezultat cu care trebuie să trăim. Și vom trăi cu el. A fost un meci sălbatic, intensitatea a fost incredibilă", a spus Klopp la final.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 37 MINUTE

Manchester City - Liverpool 2-2. Rezumatul unui meci de colecție

CITEȘTE ȘI:
KLOPP DĂ MAREA LOVITURĂ PE PIAȚA TRANSFERURILOR! ATACANTUL CARE A SCRIS ISTORIE ÎN UCL, SEZONUL ĂSTA, SPRE LIVERPOOL

Klopp, după City - Liverpool 2-2: "Nu a fost deloc un meci rău"

Întrebat despre cum a pregătit meciul, Klopp a mărturisit că voia ca Salah&Co să joace ceva mai direct, însă a recunoscut că, de multe ori, împotriva unui adversar ca City, ceea ce pregătești la antrenamente nu poate fi pus în practică în teren pe de-a întregul.
"Le-am spus băieților că trebuie să ne facem jocul nostru și că, dacă asta se va întâmpla, vom avea șanse. Credeam că putem câștiga - evident, nu eram convins de asta - și le-am zis jucătorilor că City va avea probleme când noi ne vom impune stilul. Așa cum noi avem probleme când ei sunt la minge și dictează ritmul. Ei au fost mai direcți decât noi azi, au ținut mai bine de minge. Au pus presiune pe noi, dar cred că puteam să ne apărăm mai bine, puteam gestiona unele situații altfel. Sunt mulțumit de cum am arătat în a doua repriză în unele situații de atac, dar știu că nu e posibil să arăți așa mereu când ai un adversar precum City. Dar nu a fost rău deloc, acest meci nu a fost rău deloc, rezultatul nu e deloc rău pentru noi", a mai spus Klopp.
Pep Guardiola și Jurgen Klopp se respectă enorm și au dat dovadă încă o dată că au o relație aparte, la finalul partidei.
City are un punct peste Liverpool, dar programul o avantajează. Trupa lui Guardiola are un singur meci mai dificil, pe hârtie, la Londra, contra lui West Ham, în timp ce formația lui Klopp va întâlni United, Everton și, în cel mai greu meci, Spurs.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM O ORĂ
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 4 ORE