Seria de 25 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile pentru Liverpool s-a încheiat în această seară la Londra, contra lui West Ham. Trupa lui Moyes a arătat că e o pretendentă serioasă la un loc de Champions League, în timp ce "cormoranii" au părut destul de obosiți, după duelul cu Atletico Madrid, din UCL.
Chiar și așa, istoria meciului putea fi alta, dacă formația gazdă nu ar fi intrat în avantaj încă din startul meciului, după un gol controversat. Ogbonna l-a faultat clar pe Alisson la golul de 1-0, e convins Klopp, care nu înțelege cum VAR-ul nu a întors decizia luată de central de a valida reușita.
"Primul gol e un fault la Ali, cum poate prinde mingea, dacă cineva îi mișcă brațul? Nu are niciun sens. Oamenii vor spune că sunt în căutarea de alibiuri, că vreau să găsesc explicații, că sunt nervos. Nu, sunt foarte calm, vrem doar să se ia decizii normale, dar azi nu a fost cazul", și-a început Klopp discursul.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
CITEȘTE ȘI:
FRANK LAMPARD REVINE ÎN FOTBALUL MARE CA ANTRENOR! DECIZIE DE "TOTUL SAU NIMIC" PENTRU LEGENDA LUI CHELSEA

Klopp, după West Ham - Liverpool 3-2: "Ne-am pierdut răbdarea"

În privința partidei propriu-zise, Klopp regretă că jucătorii săi nu au fost suficient de lucizi în fața porții, dar și faptul că s-au grăbit să finalizeze unele acțiuni, când nu era cazul.
"Am reușit să egalăm și să echilibrăm partida, în timp ce ei au jucat doar pe contre. Totuși, în a doua repriză, nu am fost suficient de lucizi, mi-aș fi dorit să fim mai cinici, pentru că am avut ocazii. Ei au jucat foarte bine pe contra-atac și ne-au pedepsit. Am pierdut multe baloane și, la 1-1, ne-am pierdut răbdarea. Lucrurile mici au făcut diferența azi și, din nefericire, balanța nu a înclinat în favoarea noastră", a mai spus tehnicianul german.
West Ham a acumulat 23 de puncte după 11 partide (7 victorii, două egaluri, două înfrângeri). În doar două sezoane (1975-1976 și 1980-1981), londonezii au avut o linie de clasament atât de bună în acest moment al sezonului.
Liverpool coboară pe 4 în clasament și e la doar două lungimi distanță de Arsenal, ocupanta locul 5. West Ham a urcat pe 3, cu un punct peste "cormorani" (23-22). Lider e Chelsea, cu 26 de puncte.

Meci memorabil la Londra: West Ham - Liverpool 3-2. Rezumatul partidei

LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02