La aproximativ un an de când a fost demis de la Chelsea, Lampard revine în fotbal. Managerul de 43 de ani, un simpol pentru formația de pe Stamford Bridge ca jucător, face o alegere de "totul sau nimic", așa cum numește presa engleză acordul de principiu pe care îl are cu Norwich.
Farke a fost demis aseară, culmea, după un succes (2-1 pe terenul lui Brentford), iar Norwich se află într-o situație extrem de grea. În contextul în care Newcastle se va întări foarte tare în iarnă, "canarilor" le va fi aproape imposibil să se salveze, chiar dacă șefii clubului i-au promis lui Lampard investiții serioase în vară.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Lampard e văzut o soluție ideală de către conducerea de pe Carrow Road, în contextul în care echipa a fost obișnuită cu un stil de joc foarte ofensiv, iar tehnicianul a demonstrat, în perioada Chelsea, că preferă o strategie bazată pe atac.
CITEȘTE ȘI:
PROPRIETARUL LUI ARSENAL PROMITE O ECHIPĂ GATA SĂ LUPTE DIN NOU PENTRU TITLU ÎN PREMIER LEAGUE

Lampard, obiectiv promovarea în 2022-2023

Lui Lampard i s-au promis investiții, dar o parte a presei din Regat notează că acceptul lui de a o prelua pe Norwich nu ar trebui să atârne greu în CV. Cumva, patronii Delia Smith și Michael Wynn-Jones s-au obișnuit cu ideea că echipa va merge în Championship și se vizează crearea unei echipe puternice, care să revină în Premier League la capătul stagiunii următoare.
Se doresc mulți tineri talentați, pe care se vor cheltui sume importante, în contextul în care Lampard a demonstrat la Chelsea că se descurcă excelent în promovarea fotbaliștilor fără experiență.
Ca atare, Lampard nu are nicio presiune în această stagiune, urmând doar să construiască, pentru ca din sezonul viitor Norwich să se transforme într-o echipă extrem de robustă, care să nu aibă emoții la promovare.
Norwich e ultima în Premier League, cu doar 5 puncte. Lampard a condus-o pe Chelsea în perioada 2019-2021, Abramovich punându-i la dispoziție un buget uriaș de transferuri. De achiziții a beneficiat Tuchel, care a preluat formația de pe Stamford Bridge într-un moment critic și a dus-o spre câștigarea Champions League. Acum, "albaștrii" sunt pe primul loc în camionat și unii specialiști îi văd principalii favoriți la titlu, înaintea lui Liverpool și City.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32