Liverpool a distrus-o pe United, într-o partidă în care nu s-a pus niciodată problema câștigătoarei, ci doar a diferenței de scor. La pauză, era deja 4-0 pentru "cormorani", dar Klopp le-a transmis lui Salah&Co că vrea ca în a doua repriză echipa să joace și mai bine.
"E un rezultat nebun, e special, dar nu vom celebra în exces, avem respect pentru oponenți. La pauză le-am spus jucătorilor că trebuie să jucăm mai bine", și-a început Klopp discursul, la microfonul Sky Sports.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04

Liverpool, lecție de fotbal pentru Manchester United

Klopp a fost extrem de mulțumit de contra-pressingul reușit și susține că Liverpool s-a comportat ca o echipă mare, oferindu-i o adevărată lecție de fotbal marii rivale.
"Nu m-am așteptat la așa ceva. Ce am reușit în ultima treime a fost o nebunie. Am făcut pressing foarte sus, am recuperat multe baloane, am marcat goluri fantastice. Am început incredibil și nu ne-am oprit din a juca fotbal. Am controlat meciul de la un cap la altul, dar după golul 5 am redus turația. Nu pentru că nu am mai fi vrut să înscriem, dar mai important la acel scor era să ne ferim de accidentări", a mai spus Klopp.
Victoria de azi e cea mai usturătoare pentru United în toată istoria sa, pe teren propriu, contra lui Liverpool. Klopp știa deja acest lucru când a sosit la microfonul Sky Sports și e convins că borna setată azi nu va fi doborâtă prea curând.
"E un rezultat incredibil, am aflat deja că e cel mai categoric succes din istoria lui Liverpool pe Old Trafford și cred că va fi un record care va dăinui ceva timp. Am avut și noroc în câteva momente și, în plus, United nu e în cel mai bun moment al său", a mai spus tehnicianul lui Liverpool.

United - Liverpool 0-5 | Salah își va încheia cariera pe Anfield, anunță Klopp

Mo Salah a ajuns deja la 17 goluri în acest sezon și se anunță un candidat important pentru obținerea Balonului de Aur. Egipteanul e primul jucător din istorie care reușește un hat-trick pe Old Trafford, de când prima ligă engleză și-a schimbat titulatura în Premier League.
Întrebat de evoluția vârfului de bandă, Klopp a dat de înțeles că superlativele sunt deja consumate, însă a anunțat că Salah își va termina cariera pe Anfield. În ultima perioadă s-a vorbit enorm despre salariul uriaș cerut de acesta pentru a-și prelungi contractul scadent în 2023, dar se pare că se va ajunge în curând la un numitor comun.
"Ce mai pot să spun despre Mo? Toți îi știm valoarea, a făcut un nou meci excepțional. Iubește să evolueze aici și vă spun că o să îl mai vedeți mult, mult, mult timp în tricoul lui Liverpool. Vă spun că vrea să își termine cariera aici, cunosc bine situația lui", a concluzionat Klopp.

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14