Jurgen Klopp are o strategie clară privind achizițiile. Germanul preferă să transfere puțini jucători în perioadele de mercato, dar aceștia să fie de calitate și să aibă un impact cât mai repede în echipă. Cu câteva excepții, germanul nu a dat greș, mai ales când șefii lui Liverpool au scos sume importante pentru jucători.
În această iarnă, Liverpool l-a luat pe Luiz Diaz, care a debutat perfect la formația de pe Anfield și se anunță un jucător care îi va fi de mare folos lui Klopp. Odată cu aducerea columbianului, Liverpool pare acoperită pentru zona ofensivă pentru cel puțin încă un sezon, asta dacă Mane și Salah vor rămâne pe Anfield și pentru stagiunea viitoare.
Ca atare, eforturile lui Klopp se vor concentra în vară pentru întărirea altor compartimente, iar prioritatea numărul unu va fi aducerea unui mijlocaș central. Jude Bellingham ar fi varianta ideală, dar Dortmund va cere un preț uriaș pe perla sa, astfel că Liverpool s-ar putea reorienta.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
Citește și:

Klopp îl vrea pe Renato Sanchez la Liverpool

Conform jurnaliștilor de la Liverpoolecho.co.uk, Klopp l-ar prefera pe Renato Sanchez, mijlocașul lui Lille. Portughezul a mai fost legat de un transfer la Liverpool și în trecut, dar acum Klopp pare decis să parieze pe el. Sanchez are contract cu Lille până în 2023, astfel că următoarea perioadă de mercato va fi ultima în care campioana Franței ar putea încasa o sumă considerabilă în schimbul său.
Valoarea de piață a lui Renato Sanchez este de 30 de milioane de €, dar Lille l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică, pentru a nu risca să-l piardă gratis la finalul contractului, fiind greu de crezut că acesta va semna prelungirea.
Sanchez și-a relansat serios cariera la Lille, după ce la Beyern a dezamăgit. Bavarezii au plătit pentru el 35 de milioane de € celor de la Benfica, în 2017, dar nu s-a adaptat deloc rigorilor din Bundesliga și peste numai un a fost împrumutat la Swansea. În vara lui 2019, Bayern l-a cedat la Lille pentru 20 de milioane de €, iar la clubul francez a revenit la forma care l-a consacrat.
În sezonul trecut, Renato Sanchez a fost o piesă esențială pentru Christophe Galtier în echipa care a cucerit surprinzător titlul în Ligue 1. Chiar dacă Lille și-a schimbat antrenorul, evoluțiie lui Sanchez au fost constant bune și în acest sezon, iar cel mai probabil va pleca în vară de la formația din Nordul Franței.
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06