Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La ce sumă astronomică a ajuns un bilet pentru meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Andrei Nicolae

Publicat 03/09/2021 la 07:40 GMT+3

Starul portughez este așteptat să joace primul meci pentru Manchester United în 11 septembrie. Prețul unui bilet pe internet a ajuns și la 2.500 de lire sterline

Portugal's forward Cristiano Ronaldo talks with press at the end of the FIFA World Cup 2022 European qualifying round group A football match between Portugal and Republic of Ireland, at the Algarve stadium in Faro,

Credit imagine: Getty Images

Biletele pentru cel de-al doilea debut al lui Cristiano Ronaldo la Manchester United au deja prețuri astronomice în mediul online. Evenimentul va avea loc pe 11 septembrie, într-o partidă pe Old Trafford, cu Newcastle.
Starul portughez, care tocmai a devenit cel mai bun marcator all-time la nivelul echipelor naționale, a fost transferat de Manchester United, chiar înaintea pauzei internaționale, pentru o sumă în jurul a 20 de milioane de euro. Iar revenirea lui la club după 12 ani de pauză este așteptată cu mare interes.
Biletele pentru partida Manchester United – Newcastle au fost deja epuizate, cererea fiind mult peste capacitatea arenei Old Trafford. Pe diferite site-uri online au apărut însă bilete la prețuri incredibil de mari. Mass-media din Anglia a relatat faptul că un bilet pentru categorie inferioară a ajuns la suma de 2.514 lire sterline!

Manchester United a vândut bilete între 265 și 699 de lire sterline

Clubul a comercializate bilete cu prețuri cuprinse între 265 și 699 de lire sterline, în funcție de sectoarele din stadion. Unele bilete cu prețul de 350 de euro sunt în zona pe unde Ronaldo va ieși de la vestiar.
Clubul a făcut însă un anunț către fani, susținând că îi descurajează să cumpere tichete din surse neautorizate: "Aceste bilete sunt deseori invalide, lăsând fanii dezamăgiți, fără posibilitatea să vadă jocul".
Interesant este faptul că meciul de revenire a lui Cristiano Ronaldo la Manchester United nu este transmis în direct în Marea Britanie.
Portughezul a mai jucat 6 ani la Manchester United, în perioada 2003-2009, în care a contribuit inclusiv la câștigarea unei ediții a Ligii Campionilor. "Așa cum știe toată lumea, am semnat la 18 ani, iar Sir Alex Ferguson a fost cheia. Îmi aduc aminte când jucam la Sporting și am jucat împotriva lui Manchester. Sir Alex Ferguson este ca un tată pentru mine. El este principalul motiv pentru care am revenit. M-a ajutat foarte mult, m-a învățat o mulțime de lucruri. Am păstrat legătura cu el, este o persoană extraordinară", a declarat Ronaldo, recent, pentru MUTV.
În 2009, el a fost transferat la Real Madrid, pentru aproape 100 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo