Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leeds - Arsenal 1-4 | Meciul a fost oprit, iar un fan care i-a abuzat rasist pe oaspeți a fost arestat

Ion Alexandru

Actualizat 19/12/2021 la 10:38 GMT+2

Leeds - Arsenal 1-4 | Arbitrul Marriner a oprit meciul și a discutat cu oamenii de pe banca londonezilor. Arteta a confirmat faptul că un fan al lui Leeds a provocat un scandal în timpul meciului, iar autoritățile a luat măsuri împotriva huliganului rasist.

Fanii lui Leeds i-au agresat rasial pe jucătorii lui Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Leeds - Arsenal 1-4 | Londonezii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon și s-au impus fără emoții pe Elland Road. Partida de la Leeds a fost însă marcată de un incident nedorit. La mijlocul primei reprize, arbitrul Andre Marriner a oprit jocul și s-a îndreptat către banca "tunarilor". Discuția a fost foarte calnmă și nu avea legatură cu ceva ce făcuseră oaspeții. Marriner a fost chemat de către rezerva Rob Holding care a auzit scandarile unui fan recalcitrant care l-a abuzat pe unul dintre jucătorii de culoare de lângă el. Arteta a confirmat indidentul. "Din păcate, sunt încă fani care fac așa ceva. Am vorbit cu managerul stadionului și cu reprezentanții autorităților prezenți lângă noi. Estre vorba de un fotbalist aflat pe banca noastră și unul dintre colegii săi nu a mai suportat" a spus managerul lui Arsenal după victoria de pe Elland Road. Imediat după incident, Bukayo Saka a marcat și a fost îndemnat de Marriner să nu se bucure în fața fanilor lui Leeds. Saka a fost și el ținta huliganilor rasiști din Anglia după ce a ratat un penalty în finala de la Euro 2020.
Clubul din Leeds a anunțat că acel fan agresiv a primit interdicție pe viață la meciurile de pe Ellnad Road.
Citește și:

Leeds - Arsenal 1-4 | Arteta a securizat locul 4

În singurul meci jucat sâmbătă în Premier League, Arsenal a continuat forma bună din ultima vreme. Pornit cu 3 înfrângeri în acest sezon, Arteta este pe cai mari la Arsenal, care s-a impus fără emoții pe Elland Road. Brazilianul Martinelli a demonstrat că poate să-l facp uitat pe Aubameyang și a marcat de două ori în 8 minute. "Tunarii" au profitat de perioada mai slabă a echipei lui Bielsa și au condus cu 3-0 la pauză. Fără câțiva titulari importanți, Leeds a avut forță doar pentru un gol de consolare. Vedeta lui Bielsa, Raphinha a marcat din penalty, dar tabela a fost închisă tot de Arsenal. Autor al unui gol foarte frumos în derby-ul cu West Ham de miercuri, Smith Rowe a marcat și la Leeds.
picture

Leeds - Arsenal 1-4, VIDEO REZUMAT. "Grădinița tunarilor" a făcut din nou spectacol

Arsenal este pe locul 4 în Premier League, cu 4 puncte mai mult decât West Ham, echipă care nu a jucat sâmbătă. Meciul cu Norwich a fost amânat din cauza problemelor cauzate de infecțărilor cu Omicron, noua tulpină de Covid-19.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo