Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate
Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Premier League | Chelsea-Arsenal și Manchester City-Brighton, meciurile serii în Anglia

Alex Masgras
De
Alex Masgras
Actualizat 21/04/2022 la 00:05 GMT+3
Live comment icon
Rezultatele serii în Premier League:
  • Chelsea-Arsenal 2-4
  • Everton-Leicester 1-1
  • Newcastle-Crystal Palace 1-0
  • Manchester City-Brighton 3-0
Live comment icon
Rezumatul partidei dintre Chelsea și Arsenal

Arsenal încheie seria înfrângerilor și câștigă în fața lui Chelsea, scor 4-2! Rezumatul partidei

Live comment icon
Manchester City-Brighton 3-0
Fluier final și pe Etihad! Manchester City s-a impus în fața celor de la Brighton, scor 3-0, și revine pe primul loc în Premier League.
Lupta la titlu continuă în Anglia, Manchester City și Liverpool fiind despărțite de un singur punct. Pentru echipa lui Pep Guardiola urmează partida de sâmbătă contra lui Watford de pe teren propriu, în timp ce Liverpool va disputa pe Anfield derby-ul Merseyside contra lui Everton.
Live comment icon
Manchester City-Brighton 3-0
Bernardo Silva înscrie al treilea gol al echipei sale din pasa lui Kevin De Bruyne, cu 8 minute înainte de fluierul final.
Live comment icon
Manchester City-Brighton 2-0
Phil Foden majorează diferența pe Etihad în minutul 66 din pasa marcatorului primului gol, Mahrez. După 66 de minute, Manchester City o conduce pe Brighton cu 2-0.
Live comment icon
Arsenal o conduce din nou pe Chelsea! Nketiah a reușit o dublă în minutul 57, după mai multe greșeli în apărarea echipei lui Thomas Tuchel.

Nketiah realizează dubla și Arsenal conduce pentru a treia oară pe Stamford Bridge

Live comment icon
Manchester City-Brighton 1-0
Manchester City deschide scorul pe Etihad împotriva lui Brighton prin Riyad Mahrez, în minutul 54. În acest moment, echipa lui Pep Guardiola revine pe primul loc în Premier League, la un punct distanță de Liverpool.
Live comment icon
Pauză la Manchester City-Brighton
Spre deosebire de primele 45 de minute de pe Stamford Bridge, partida de pe Etihad nu a avut parte de vreun gol în prima repriză. În acest moment, în clasamentul live, Manchester City este pe locul 2, la un punct în spatele lui Liverpool.
La ora 21:45 au mai început alte două partide, iar scorurile la pauză sunt:
Everton-Leicester 0-1
Newcastle-Crystal Palace 1-0
Live comment icon
4 goluri în 32 de minute pe Stamford Bridge! Azpilicueta a venit excelent la finalizare și a marcat golul doi al echipei sale din centrarea lui Mount.

Nebunie de meci pe Stamford Bridge! Azpilicueta a egalat la doi în derby-ul cu Arsenal

Smith-Rowe o readuce în avantaj pe Arsenal cu un șut de la 16 metri în minutul 27.

Chelsea-Arsenal 1-2 | Smith-Rowe o readuce în avantaj pe Arsenal cu un șut de la marginea careului

Live comment icon
Timo Werner a restabilit rapid egalitatea în minutul 17, cu un șut deviat.

Chelsea-Arsenal 1-1 | Timo Werner restabilește egalitatea

Live comment icon
Nketiah a deschis scorul pe Stamford Bridge în minutul 13 pentru Arsenal, profitând de o greșeală a lui Christensen.

Chelsea-Arsenal 0-1 | Nketiah deschide scorul pe Stamford Bridge

Lupta la titlu din Premier League continuă în această seară. Manchester City va primi vizita celor de la Brighton, iar echipa lui Pep Guardiola speră să revină pe primul loc. Aseară, Liverpool s-a impus cu 4-0 în fața celor de la Manchester United și este, pentru cel puțin 24 de ore, noul lider din Anglia.
Cu un meci mai puțin, Manchester City are 74 de puncte, în timp ce Liverpool a ajuns la 76 de puncte, în urma victoriei de aseară.
Chiar dacă City este favorită în această seară, rămâne de văzut cum vor gestiona oamenii lui Guardiola situația de a se afla în spatele lui Liverpool. Nu este de neglijat nici forma foarte bună în care se află Brighton, echipă care a câștigat în ultimele două etape în deplasările de pe terenurile lui Arsenal și Tottenham.
Fotbalul din Premier League continuă în această seară. Patru restanțe au fost programate, capul de afiș al serii de miercuri fiind reprezentat de duelul dintre Chelsea și Arsenal.
Partida de pe Stamford Bridge poate fi urmărită în direct și în exclusivitate de la ora 21:45 pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Arsenal încearcă să treacă peste dezamăgirile din ultimele trei etape, când a pierdut în fața unor echipe precum Crystal Palace, Brighton și Southampton, fiind la trei puncte de Tottenham, ocupanta locului 4.
De partea cealaltă, Chelsea a trecut peste dezamăgirea din Champions League și a obținut calificarea în finala FA Cup, după victoria din semifinale împotriva lui Palace. În ultimul meci de campionat a marcat 6 goluri pe terenul lui Southampton, acolo unde Arsenal a pierdut în weekend.
Echipa lui Thomas Tuchel pleacă favorită în această seară, dar Arsenal poate produce oricând o surpriză, în condițiile în care luptă pentru a termina în top 4 la finalul acestui sezon.
Rezumatul partidei din tur, câștigată de Chelsea cu 2-0

Rezumatul partidei Arsenal - Chelsea, câștigată cu 2-0 de formația lui Tuchel