Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a cerut oficial amânarea partidei cu Arsenal din manșa tur a semifinalei Cupei Ligii

Andrei Nicolae

Actualizat 04/01/2022 la 23:23 GMT+2

Arsenal și Liverpool ar urma să se înfrunte joi, de la ora 21:45, în a doua semifinală din Cupa Ligii (Carabao Cup). Clubul de pe Anfield se confruntă cu un focar de coronavirus.

Diogo Jota (l.) and Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a disputat ultimul joc din Premier League, pe terenul echipei Chelsea (scor 2-2), fărămanagerul Jurgen Klopp și trei jucători, Alisson Becker, Roberto Firmino și Joel Matip, după ce au fost testați pozitiv.
În urma testelor suplimentare efectuate la începutul acestei săptămâni au apărut mai multe cazuri pozitive în echipă, forțând anularea sesiunii de antrenament de marți.
Astfel, Liverpool a cerut oficial să fie amânată prima manșă a semifinalei din Carabao Cup, programatăjoi la Arsenal.

Liverpool a oprit marți pregătirile la baza de pregătire

"The Reds au cerut oficial EFL ca meciul să fie reprogramat, după ce au fost înregistrate alte teste pozitive suspectate în rândul jucătorilor și staff-ului, aliate cu alți factori care influențează selecția, inclusiv infectările și accidentările.
Ca răspuns la această situație, clubul a oprit pregătirile la Centrul de Pregătire AXA, ceea ce înseamnă că antrenamentul de marți a primei echipe a fost anulat.
Printre considerentele care au condus la cererea trimisă azi către EFL se numără necesitatea de a informa suporterii care călătoresc la acest meci cu privire la o potențială amânare", a anunțat clubul.
Liverpool a fost fără un total de nouă jucători la meciul cu Chelsea din cauza bolii și accidentărilor. Ulterior, i-a pierdut pe Mohamed Salah, Naby Keita și Sadio Mane, plecați la Cupa Africii pe Națiuni.
Solicitarea de amânare va ridica, de asemenea, o întrebare cu privire la meciul de duminică din turul trei al FA Cup, pe teren propriu, cu Shrewsbury.
Un purtător de cuvânt al EFL a declarat, potrivit Sky Sports: "Liga a primit în această seară o solicitare de la Liverpool, de a amâna prima manșă a semifinalei Carabao Cup de joi împotriva lui Arsenal. Cererea va fi acum analizată în conformitate cu regulile competiției, așa cum sunt stabilite de la începutul sezonului, alături de informațiile transmise de club. Vom căuta să confirmăm poziția ligii cât mai curând posibil, odată ce toate informațiile vor fi analizate".
Meciuri amânate din cauza COVID-19, în Premier League
  • Etapa 21: Leicester – Norwich, Southampton - Newcastle
  • Etapa 20: Leeds - Villa, Arsenal - Wolves, Everton - Newcastle
  • Etapa 19: Burnley - Everton, Liverpool - Leeds, Wolves - Watford
  • Etapa 18: Aston Villa - Burnley, Southampton - Brentford, Watford - Palace, West Ham - Norwich, United - Brighton
  • Etapa 17: Brentford - United, Burnley - Watford, Leicester - Spurs
  • Etapa 16: Brighton - Spurs
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo