Liverpool a disputat ultimul joc din Premier League, pe terenul echipei Chelsea (scor 2-2), fărămanagerul Jurgen Klopp și trei jucători, Alisson Becker, Roberto Firmino și Joel Matip, după ce au fost testați pozitiv.
În urma testelor suplimentare efectuate la începutul acestei săptămâni au apărut mai multe cazuri pozitive în echipă, forțând anularea sesiunii de antrenament de marți.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM O ORĂ
Astfel, Liverpool a cerut oficial să fie amânată prima manșă a semifinalei din Carabao Cup, programatăjoi la Arsenal.

Liverpool a oprit marți pregătirile la baza de pregătire

"The Reds au cerut oficial EFL ca meciul să fie reprogramat, după ce au fost înregistrate alte teste pozitive suspectate în rândul jucătorilor și staff-ului, aliate cu alți factori care influențează selecția, inclusiv infectările și accidentările.
Ca răspuns la această situație, clubul a oprit pregătirile la Centrul de Pregătire AXA, ceea ce înseamnă că antrenamentul de marți a primei echipe a fost anulat.
Printre considerentele care au condus la cererea trimisă azi către EFL se numără necesitatea de a informa suporterii care călătoresc la acest meci cu privire la o potențială amânare", a anunțat clubul.
Liverpool a fost fără un total de nouă jucători la meciul cu Chelsea din cauza bolii și accidentărilor. Ulterior, i-a pierdut pe Mohamed Salah, Naby Keita și Sadio Mane, plecați la Cupa Africii pe Națiuni.
Solicitarea de amânare va ridica, de asemenea, o întrebare cu privire la meciul de duminică din turul trei al FA Cup, pe teren propriu, cu Shrewsbury.
Un purtător de cuvânt al EFL a declarat, potrivit Sky Sports: "Liga a primit în această seară o solicitare de la Liverpool, de a amâna prima manșă a semifinalei Carabao Cup de joi împotriva lui Arsenal. Cererea va fi acum analizată în conformitate cu regulile competiției, așa cum sunt stabilite de la începutul sezonului, alături de informațiile transmise de club. Vom căuta să confirmăm poziția ligii cât mai curând posibil, odată ce toate informațiile vor fi analizate".
Meciuri amânate din cauza COVID-19, în Premier League
  • Etapa 21: Leicester – Norwich, Southampton - Newcastle
  • Etapa 20: Leeds - Villa, Arsenal - Wolves, Everton - Newcastle
  • Etapa 19: Burnley - Everton, Liverpool - Leeds, Wolves - Watford
  • Etapa 18: Aston Villa - Burnley, Southampton - Brentford, Watford - Palace, West Ham - Norwich, United - Brighton
  • Etapa 17: Brentford - United, Burnley - Watford, Leicester - Spurs
  • Etapa 16: Brighton - Spurs
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 3 ORE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 6 ORE