Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Arsenal | Klopp: "Credeam că am văzut toate accidentările posibile, dar asta e ciudată rău"

Cristian Mihală

Actualizat 19/11/2021 la 08:53 GMT+2

Liverpool - Arsenal se joacă sâmbătă, în direct pe Eurosport 1 (ora 19:30), dar Klopp are infirmeria plină. Tehnicianul german a vorbit despre accidentarea lui Curtis Jones, una extrem de ciudată.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" au probleme mari la mijlocul terenului, acolo unde Fabinho, Keita sau Henderson au acuzat numeroase probleme în ultimul an. Harvey Elliott și Curtis Jones, doi puști de mare perspectivă, și-au făcut astfel loc între titulari, dar în prezent ambii sunt accidentați.
Accidentarea lui Curtis e una extrem de ciudată. El s-a lovit de un coechipier la un antrenament, înainte de disputa cu Atletico Madrid, de pe Anfield, și nu a putut juca nici contra trupei lui Simeone, nici cu West Ham, în prima înfrângere a lui Liverpool din sezon. Din câte se pare, un coechipier i-a băgat degetul în ochi lui Jones, fără să vrea, după un duel mai aprig, iar tânărul fotbalist a avut mari probleme, medicii nedându-și încă acordul pentru a reveni pe teren.
"Credeam că am văzut toate accidentările posibile, ca manager, dar aceasta este ciudată rău. A fost foarte norocos - foarte norocos - într-un final, pentru că știm că nu e de glumă cu ochii. Curtis e bine în acest moment, dar nu are voie să facă prea multe lucruri. Trebuie să așteptăm ca doctorii să ne dea undă verde. Ochiul încă se recuperează, dar vede din nou bine cu el", a explicat Klopp în conferința de presă premergătoare partidei cu Arsenal.
CITEŞTE ŞI:

Probleme medicale pentru jucători, înainte de Liverpool - Arsenal

"Virusul" FIFA a lovit-o din nou pe Liverpool, nu mai puțin de 4 jucători întorcându-se cu probleme medicale de la echipele naționale. Din fericire pentru Klopp și fanii "cormoranilor", niciunul nu a suferit o accidentare gravă, astfel că Sadio Mane, Jordan Henderson, Andrew Robertson și Divock Origi au o șansă să evolueze chiar împotriva "tunarilor".
Conform presei engleze, Robertson nu va fi forțat, în condițiile în care Tsimikas a strălucit în acest sezon, de fiecare dată când s-a apelat la el.
Primul "11" probabil al lui Liverpool cu Arsenal:
  • Alisson - Trent Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas - Thiago, Fabinho, Henderson - Salah, Jota, Mane
Firmino, Harvey Elliott și Curtis Jones vor lipsi sigur contra formației lui Arteta, în timp ce, pe lângă cei 4 incerți menționați mai sus, Joe Gomez, Nabi Keita și James Milner acuză și ei diferite probleme.
Liverpool - Arsenal se joacă sâmbătă, de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo