Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023, iar în ultima vreme au apărut diverse zvonuri conform cărora egipteanul și-ar dori să plece de la echipă în viitorul apropiat.
Importanța atacantului în cadrul echipei lui Klopp este una deosebită, astfel că șefii clubului fac eforturi deosebite pentru a-l convinge pe acesta să-și pună semnătura pe un nou contract.
Conform Goal.com, negocierile au început deja și există premise ca Salah să continue la Liverpool cel puțin până în 2025. Sursa citată notează că Liverpool îl ademenește pe Salah cu un salariu colosal: 250.000 de £ pe sătămână. Dacă acordul se va încheia în aceste condiții, egipteanul ar deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 11 ORE
Recent, Liverpool a perfectat noi înțelegeri pe termen lung cu alți jucători de bază ai echipei precum Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson Becker și Virgil van Dijk.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png

Jurgen Klopp: "Mo este într-un moment foarte, foarte bun"

La conferința de presă premergătoare meciului cu Burnley din etapa a 2-a din Premier League, Jurgen Klopp a confirmat că oficialii au demarat discuțiile cu reprezentanții lui Salah pentru semnarea unui nou contract, lăudându-l pe egiptean pentru forma pe care o traversează.
"Sunt implicat în aproape tot ce se întâmplă în club. Poate că unele discuții se întâmplă fără mine, este posibil, dar nu sunt sigur. În primul rând, Mo este într-un moment foarte, foarte bun din punct de vedere al formei, al dispoziției. S-a comportat absolut minunatdin prima zi în care s-a întors din vacanță.
Toți suntem oameni maturi, suntem cu toții profesioniști. Dacă există discuții, există discuții și dacă există o decizie, atunci vă vom spune. Până atunci este important doar modul în care părțile funcționează împreună - și nu este vorba doar despre Mo, ci în general. Nu trebuie să vorbim despre nimic altceva. Dar da, mai el mai are doi ani de contract, deci vă puteți imagina că există discuții. Așa este.", a spus Klopp.
După ce a început sezonul cu un 3-0 categoric la Norwich, Liverpool va juca în etapa a 2-a din Premier League pe teren propriu cu Burnley. Partida va avea o însemnătate aparte, deoarece va fi prima din ultimul an și jumătate când stadionul Anfield va fi plin, motiv pentru care Jurgen Klopp a avut un mesaj extrem de emoționant pentru fanii echipei.
Liverpool - Burnley va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, începând cu ora 14:30.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
IERI LA 05:26
The Emirates FA Cup
Klopp, genial după victoria din finala FA Cup! "Am rămas fără unghii!" Care este starea lui Salah
14/05/2022 LA 21:06