Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, pregătită de un transfer record! Pentru cine vrea să plătească Klopp 93 de milioane de euro

Alex Masgras

Publicat 08/09/2021 la 15:33 GMT+3

Liverpool nu a fost foarte activă în perioada de mercato din această vară, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp este pregătită să scoată din buzunar 93 de milioane de euro pentru ținta antrenorului german.

Teammanager Jürgen Klopp wird ausgezeichnet

Credit imagine: SID

După ce în această vară, Liverpool nu a fost foarte activă pe piața transferurilor, reușind să îl aducă doar pe Ibrahima Konate la începutul perioadei de mercato, "cormoranii" sunt deja cu gândul la vara viitoare.
Potrivit Liverpool Echo, care citează Daily Star, Jude Bellingham se află pe lista lui Jurgen Klopp. Tânărul jucător de 18 ani al celor de la Borussia Dortmund a impresionat în Bundesliga, acesta făcându-și deja debutul în naționala de seniori a Angliei.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1

93 de milioane de euro pregătite pentru Jude Bellingham de Liverpool

Jucătorul aflat pe radarul echipei lui Jurgen Klopp încă de când avea 16 ani, atunci când s-a transferat în Germania de la Birmingham City pentru aproximativ 30 de milioane de euro, este urmărit și de rivala lui Liverpool, Manchester United, echipă care a fost refuzată de Bellingham în iunie 2020.
Pentru a fi siguri de serviciile jucătorului englez începând cu sezonul viitor, Liverpool trebuie să bage adânc mâna în buzunar, pregătind 80 de milioane de lire sterline (93 de milioane de euro), ceea ce ar însemna un record pentru echipa de pe Anfield. Până acum, cel mai scump transfer al lui Liverpool a fost cel al lui Virgil Van Dijk, venit în ianuarie 2018 de la Southampton pentru 75 de milioane de lire sterline.
Jude Bellingham a făcut parte din lotul Angliei pentru Campionatul European din această vară și este de așteptat să fie un jucător important în ceea ce privește Campionatul Mondial din Qatar de la finalul anului viitor pentru echipa lui Gareth Southgate.
Până atunci, Liverpool va juca în acest weekend în Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp se va deplasa pe terenul lui Leeds United duminică de la 18:30, meciul fiind în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo