Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 17/01/2022 la 09:14 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Jake Harrison ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 22-a din Premier League.

Lewis Bate, Jack Harrison și Daniel James (Leeds United)

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Etapa a 22-a a fost plină de partide cu încărcătură deosebită, dar starul acestei runde a fost Jake Harrison. Mijlocașul englez a reușit primul hattrick din carieră într-o victoria foarte importantă pentru Leeds, 3-2 pe terenul lui West Ham. Am așteptat cu sufletul la gură Manchester City - Chelsea sau Tottenham - Arsenal. Am trăit la intesitate maximă încleștarea din zona fierbinte a clasamentului dintre Newcastle și Watford. Cel mai spectaculos meci al etapei a fost între West Ham și Leeds. Bielsa a revăzut, în sfârșit, la lucru echipa sa din sezonul precedent, iar Harrison a fost starul absolut.
picture

Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham

Jake Harrison, savoare americană

Jake Harrison a crescut la academia lui Manchester United, iar când mama lui a acceptat o ofertă bună de serviciu din Statele United cariera sa a fost chiar și mai bună. Mijlocașul din Stoke a uiimit pe toată lumea și după mai multe premii primite în campionatul colegiilor a semnat cu New York City. "Sunt puțini fotbalilti în lume care au ceva special. Atunci când pune piciorul pe minge, jocul se luminează" a spus David Villa, fostul coleg al lui Harrison de la New York City. După 2 ani cu 14 goluri și 10 pase decisive, Harrison a fost luat de sora mai mare de peste Ocean, Manchester City. Guardiola nu l-a utilizat, iar Leeds a fost colacul de salvare de care avea nevoie. Mijlocașul de creație a răsplătit încrederea acordată de Bielsa prin evoluții din ce în ce mai bune. Ajuns la 25 de ani, Harrison este unul dintre pilonii pe care Leeds vrea să construiască viitorul.
După acest succes spectaculos, Leeds este pe locul 15, la 9 puncte de zona retrogradării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo