Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
Etapa a 22-a a fost plină de partide cu încărcătură deosebită, dar starul acestei runde a fost Jake Harrison. Mijlocașul englez a reușit primul hattrick din carieră într-o victoria foarte importantă pentru Leeds, 3-2 pe terenul lui West Ham. Am așteptat cu sufletul la gură Manchester City - Chelsea sau Tottenham - Arsenal. Am trăit la intesitate maximă încleștarea din zona fierbinte a clasamentului dintre Newcastle și Watford. Cel mai spectaculos meci al etapei a fost între West Ham și Leeds. Bielsa a revăzut, în sfârșit, la lucru echipa sa din sezonul precedent, iar Harrison a fost starul absolut.

Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham

Premier League
Bielsa, rămas bun de la jucătorii și staff-ul lui Leeds! Clubul, mesaj emoționant pentru argentinian
28/02/2022 LA 16:12

Jake Harrison, savoare americană

Jake Harrison a crescut la academia lui Manchester United, iar când mama lui a acceptat o ofertă bună de serviciu din Statele United cariera sa a fost chiar și mai bună. Mijlocașul din Stoke a uiimit pe toată lumea și după mai multe premii primite în campionatul colegiilor a semnat cu New York City. "Sunt puțini fotbalilti în lume care au ceva special. Atunci când pune piciorul pe minge, jocul se luminează" a spus David Villa, fostul coleg al lui Harrison de la New York City. După 2 ani cu 14 goluri și 10 pase decisive, Harrison a fost luat de sora mai mare de peste Ocean, Manchester City. Guardiola nu l-a utilizat, iar Leeds a fost colacul de salvare de care avea nevoie. Mijlocașul de creație a răsplătit încrederea acordată de Bielsa prin evoluții din ce în ce mai bune. Ajuns la 25 de ani, Harrison este unul dintre pilonii pe care Leeds vrea să construiască viitorul.
După acest succes spectaculos, Leeds este pe locul 15, la 9 puncte de zona retrogradării.
Fotbal
Cum a aflat Klopp că Spurs a învins pe City. Când a auzit scorul, a fost convins că Pep a câştigat
22/02/2022 LA 12:38
Premier League
Rangnick, laude după meciul cu Leeds: "Nu cred că asta s-ar fi întâmplat acum două sau trei luni"
21/02/2022 LA 08:45