Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku începe antrenamentele! Când ar putea juca primul meci de la revenirea la Chelsea

Bianca Dumitru

Publicat 16/08/2021 la 15:19 GMT+3

Romelu Lukaku a revenit în această vară la Chelsea pentru 115 milioane de euro, iar acum se pregătește să înceapă antrenamentele alături de colegii săi. Presa din Anglia anunță că fotbalistul ar putea debuta în actualul sezon de Premier League în meciul cu Arsenal, de duminică, 22 august.

Romelu Lukaku (Chelsea)

Credit imagine: Twitter

Romelu Lukaku s-a întors în această vară în Anglia, semnând cu Chelsea, club la care a mai evoluat în urmă cu 10 ani. Englezii au plătit 115 milioane de euro în schimbul belgianului, care a ajuns la Londra în urmă cu o săptămână, când a efectuat vizita medicală.
Potrivit jurnaliștilor Sky Sports, Lukaku va efectua marți primul antrenament alături de noii săi colegi, atunci când i se va încheia perioada de carantină pe care a fost obligat să o respecte la sosirea din Italia în Anglia.
În aceste condiții, presa din Anglia consideră că belgianul, care a ratat meciul din prima etapă a noului sezon de Premier League, și-ar putea face debutul în actuala stagiune duminică, în partida cu Arsenal, programată de la ora 18:30.

Recordurile lui Lukaku după transferul în Anglia

După mutarea la Chelsea, Lukaku a doborât mai multe recorduri. Pe lângă faptul că a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului londonez, atacantul este jucătorul pe care s-au plătit cei mai mulţi bani în urma transferurilor, 343 de milioane de euro.
În plus, salariul belgianului, cu tot cu bonusuri, ar fi de 450.000 de lire sterline pe săptămână, respectiv 27 de milioane de euro pe sezon, Lukaku depășindu-l astfel pe Kevin De Bruyne și devenind cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.
Cotat în prezent la 100 de milioane de euro, Lukaku a mai evoluat la Chelsea între 2011 și 2014. Londonezii l-au vândut la acea vreme la Everton, unde atacantul a avut o ascensiune uriașă în joc și a atras privirile tuturor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo