Romelu Lukaku s-a întors în această vară în Anglia, semnând cu Chelsea, club la care a mai evoluat în urmă cu 10 ani. Englezii au plătit 115 milioane de euro în schimbul belgianului, care a ajuns la Londra în urmă cu o săptămână, când a efectuat vizita medicală.
Potrivit jurnaliștilor Sky Sports, Lukaku va efectua marți primul antrenament alături de noii săi colegi, atunci când i se va încheia perioada de carantină pe care a fost obligat să o respecte la sosirea din Italia în Anglia.
În aceste condiții, presa din Anglia consideră că belgianul, care a ratat meciul din prima etapă a noului sezon de Premier League, și-ar putea face debutul în actuala stagiune duminică, în partida cu Arsenal, programată de la ora 18:30.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50

Recordurile lui Lukaku după transferul în Anglia

După mutarea la Chelsea, Lukaku a doborât mai multe recorduri. Pe lângă faptul că a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului londonez, atacantul este jucătorul pe care s-au plătit cei mai mulţi bani în urma transferurilor, 343 de milioane de euro.
În plus, salariul belgianului, cu tot cu bonusuri, ar fi de 450.000 de lire sterline pe săptămână, respectiv 27 de milioane de euro pe sezon, Lukaku depășindu-l astfel pe Kevin De Bruyne și devenind cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.
Cotat în prezent la 100 de milioane de euro, Lukaku a mai evoluat la Chelsea între 2011 și 2014. Londonezii l-au vândut la acea vreme la Everton, unde atacantul a avut o ascensiune uriașă în joc și a atras privirile tuturor.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
The Emirates FA Cup
Chelsea, calificare la pas în 16-imile FA Cup! Newcastle, eliminată de o echipă din Liga a 3-a
08/01/2022 LA 19:44