Fabio Carvalho a fost foarte aproape de un transfer la Liverpool în această iarnă, dar actele necesare nu au fost completate în timp util în ultima zi a perioadei de mercato. În cele din urmă, Liverpool și Fulham s-au înțeles pentru transferul mijlocașului de 19 de ani, care se va alătura echipei lui Jurgen Klopp în vară.
Cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunțat pe conturile sale de pe social media că cele două cluburi au ajuns la o înțelegere pentru Fabio Carvalho, iar pe instagram, portughezul a confirmat informația lui Romano, după ce a apreciat postarea italianului.
Vizita medicală a portughezului a fost efectuată deja, cu permisiunea celor de la Fulham, care vor primi 5 milioane de euro în schimbul lui Carvalho, plus 2,7 milioane bonusuri. De asemenea, nu s-a pus problema ca mijlocașul de 19 ani să fie împrumutat înapoi la Fulham sezonul viitor, el urmând ăs rămână alături de echipa lui Jurgen Klopp încă de la începutul contractului care este valabil până în 2027.
Premier League
Kevin de Bruyne a fost votat jucătorul sezonului în Premier League. Clubul select în care a intrat
ACUM 12 ORE
Citește și:

Fabio Carvașho s-a înțeles cu Liverpool

Fabio Carvalho a marcat 8 goluri în 31 de partide pentru Fulham în acest sezon, contribuind din plin la succesul echipei din actuala stagiune. Fulham este pe primul loc în Championship, cu 83 de puncte după 39 de partide, care este aproape de revenirea în Premier League.
Înainte de a ajunge în Anglia, Carvalho și-a făcut junioratul la Benfica. Acesta a evoluat pentru Anglia la U18, dar acum reprezintă Portugalia. În prima sa convocare la U21, el a marcat în partida câștigată de lusitani contra Greciei cu 4-0 din preliminariile Campionatului European.
https://i.eurosport.com/2022/04/06/3350566.jpg
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 14 ORE
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM 14 ORE