Manchester City a stabilit suma de bani pe care o vrea în schimbul lui Aymeric Laporte. Conform informațiilor de la finalul lunii mai, fotbalistul este nemulțumit de faptul că Pep Guardiola nu îi acordă suficiente minute și vrea să plece de la campioana Angliei. Laporte părea atunci dispus să facă tot ce ține de el pentru a se asigura că va prinde un transfer în această vară.
Acum, jurnaliștii de la Daily Mail au anunțat că oficialii lui City sunt dispuși să-l lase să plece pe fundașul de 27 de ani dacă vor primi o ofertă de aproximativ 70 de milioane de euro. Această sumă este cu doar 5 milioane de euro mai mare decât cea pe care englezii au plătit-o în ianuarie 2018 către Athletic Bilbao în schimbul fotbalistului care a evoluat la Euro 2020 pentru naționala Spaniei.
În această vară, pentru semnătura lui Aymeric Laporte s-au interesat Juventus și Real Madrid, însă rămâne de văzut ce club va fi dispus să achite suma de transfer cerută de campioana Angliei. Conform jurnalistului Jose Alvarez de la publicația El Chiringuito, fundașul lui City s-a aflat și în vizorul Barcelonei, dar catalanii ies din discuție în acest moment din cauza problemelor financiare.
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203581.png

City continuă asaltul pentru transferul lui Kane

Principala țintă a lui City în această vară a fost Harry Kane, jucător de care Tottenham nu este încă decisă să se despartă. Campioana Angliei a făcut recent o ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă cei de la Spurs nu a acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece.
Potrivit jurnaliștilor de la The Independent, City este dispusă să mai cheltuie câteva zeci de milioane pentru a-i convinge pe londonezi să-i dea drumul fotbalistului. Șefii de pe Etihad ar urma să facă o ultimă ofertă, care se ridică la 180 de milioane de euro. Dacă vor accepta, cei de la Tottenham vor primi banii în mai multe tranșe.
Conform sursei citate, Daniel Levy, președintele lui Spurs, vrea ca la suma de transfer să se adauge și niște bonusuri.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Guardiola a spus tot după zvonurile privind clauza de reziliere din contractul lui Haaland
ACUM O ZI
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
03/10/2022 LA 19:05