Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil! Care este ultima ofertă a lui Manchester City pentru Kane! Ce variantă de rezervă are Guardiola

Bianca Dumitru

Publicat 19/08/2021 la 18:15 GMT+3

Manchester City este decisă să mai facă o ultimă ofertă pentru a-l transfera pe Harry Kane. În cazul în care Tottenham nu-i va da drumul atacantului, Pep Guardiola are o variantă de rezervă: Dusan Vlahovic, jucătorul legitimat la Fiorentina.

Pep Guardiola (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Manchester City insistă în continuare pentru transferul lui Harry Kane. Campioana Angliei a făcut recent o ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă Tottenham nu a acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece.
Potrivit jurnaliștilor de la The Independent, City este dispusă să mai cheltuie câteva zeci de milioane pentru a-i convinge pe londonezi să-i dea drumul fotbalistului. Șefii de pe Etihad ar urma să facă o ultimă ofertă, care se ridică la 180 de milioane de euro. Dacă vor accepta, cei de la Tottenham vor primi banii în mai multe tranșe. Conform sursei citate, Daniel Levy, președintele lui Spurs, vrea ca la suma de transfer să se adauge și niște bonusuri.
Harry Kane își dorește să plece de la Tottenham și nu a făcut deplasarea alături de colegii săi în Portugalia, pentru meciul din play-off-ul Conference League, cu Pacos Ferreira. Potrivit conducerii lui Spurs, atacantul a rămas în Anglia pentru a continua pregătirea fizică după vacanța pe care a avut-o în urma Campionatului European.
Manchester City - Norwich va fi sâmbătă de la ora 17.00 pe Eurosport 1

Varianta de rezervă a lui Guardiola

În cazul în care Manchester City nu va reuși să-i convingă pe cei de la Tottenham să-i dea drumul lui Harry Kane, Pep Guardiola și-ar dori transferul lui Dusan Vlahovic. Fotbalistul de doar 21 de ani legitimat la Fiorentina se află în atenția mai multor cluburi din Europa.
Potrivit publicației spaniole As, Atletico Madrid ar fi făcut o ofertă de 70 de milioane de euro pentru tânărul atacant. Conducerea italienilor ar vrea, însă, cel puțin 100 de milioane de euro pentru fotbalistul sârb, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro.
"Nu știu ce se va întâmpla, dar plănuim să îl păstrăm pe Vlahovic în această vară. Vreau să rămână la Fiorentina, dar dacă vom primi o ofertă de o sută de milioane de euro, mă voi gândi la ea", a declarat Rocco Commisso, președintele Fiorentinei.
Conform presei din Anglia, Manchester City ar fi pregătit pentru transferul lui Dusan Vlahovic suma de 80 de milioane de euro, înainte de a face o ofertă așteptând răspunsul final al lui Tottenham.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo