Harry Kane își dorește să plece în această vară de la Tottenham, club care a primit o ofertă incredibilă de la Manchester City. Campioana Angliei este dispusă să plătească 150 de milioane de euro în schimbul atacantului de 28 de ani.
Kane a revenit cu întârziere la antrenamentele echipei sale și a ratat primul meci din noul sezon de Premier League, antrenorul lui Spurs spunând că fotbalistul trebuie să se pună la punct fizic înainte de a intra pe teren: "El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion și nu știu ce va face", a declarat Nuno Espirito Santo.
Atacantul, care mai are contract cu Tottenham până în 2024, s-a antrenat luni pentru prima dată în acest nou sezon cu toată echipa și ar putea evolua joi în meciul din play-off-ul Conference League, contra celor de la Pacos Ferreira. Kane nu este, însă, mulțumit cu situația în care se află și vrea cu orice preț să se despartă de Spurs în această perioadă de transferuri.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58

"Ține-te de cuvânt!"

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Harry Kane ar fi supărat pe președintele Daniel Levy, pe care îl acuză că nu s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o. Cei doi au convenit ca, în cazul în care Tottenham nu câștigă niciun trofeu sau nu se califică în Champions League, fotbalistul să fie lăsat să plece, lucru care nu s-a întâmplat până acum în ciuda ofertelor foarte bune pe care le-au făcut cei de la City.
Astfel, atacantul i-ar fi transmis lui Daniel Levy un mesaj prin care și-a exprimat din nou dorința de a pleca. "Ține-te de cuvânt și lasă-mă să plec la Manchester City", a fost mesajul lui Kane.
La începutul lunii iunie, șefii clubului londonez păreau dispuși să se despartă de fotbalistul de 28 de ani, cei de la The Sun notând atunci că Tottenham vrea circa 174 de milioane de euro în schimbul lui Kane. În plus, jurnaliștii englezi anunțau că Daniel Levy nu este interesat de niciun schimb de jucători, ci doar de suma de bani pe care clubul ar putea să o încaseze în urma transferului.
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08
Premier League
Cât au voie să cheltuie cluburile din Premier League pentru a respecta Fair Play-ul Financiar
05/01/2022 LA 07:12