Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane nu a fost inclus în lotul lui Tottenham pentru duelul cu Manchester City! Explicația antrenorului

Razvan Circeag

Publicat 15/08/2021 la 18:52 GMT+3

Harry Kane nu a fost inclus în lotul lui Tottenham pentru derby-ul cu Manchester City. Nuno Espirito Santo a oferit primele detalii despre absența atacantului.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Tensiunile continuă la Tottenham și viitorul lui Harry Kane este în continuare incert, chiar dacă a revenit la antrenamente. Atacantul englez nu a fost nici măcar inclus pe lista lui Spurs pentru primul meci din noul sezon Premier League.
Tottenham dispută primul meci din noua stagiune chiar împotriva celor de la Manchester City, echipa care îl vrea cu ardoare pe Harry Kane și forțează transferul acestuia. "Cetățenii" au făcut o ultimă ofertă de 150 de milioane de euro.

Explicația lui Nuno Espirito Santo după ce l-a lăsat acasă pe Harry Kane

Kane își dorește de asemenea să plece la formația lui Pep Guardiola, dar cei de la Spurs nu vor să îi dea drumul cel puțin pentru moment.
Înainte de duelul cu Manchester City, Nuno Espirito Santo – antrenorul lui Tottenham – a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei.
"El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat Nuno.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo