Tensiunile continuă la Tottenham și viitorul lui Harry Kane este în continuare incert, chiar dacă a revenit la antrenamente. Atacantul englez nu a fost nici măcar inclus pe lista lui Spurs pentru primul meci din noul sezon Premier League.
Tottenham dispută primul meci din noua stagiune chiar împotriva celor de la Manchester City, echipa care îl vrea cu ardoare pe Harry Kane și forțează transferul acestuia. "Cetățenii" au făcut o ultimă ofertă de 150 de milioane de euro.

Explicația lui Nuno Espirito Santo după ce l-a lăsat acasă pe Harry Kane

Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 5 ORE
Kane își dorește de asemenea să plece la formația lui Pep Guardiola, dar cei de la Spurs nu vor să îi dea drumul cel puțin pentru moment.
Înainte de duelul cu Manchester City, Nuno Espirito Santo – antrenorul lui Tottenham – a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei.
"El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat Nuno.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:46