Tensiunile continuă la Tottenham și viitorul lui Harry Kane este în continuare incert, chiar dacă a revenit la antrenamente. Atacantul englez nu a fost nici măcar inclus pe lista lui Spurs pentru primul meci din noul sezon Premier League.
Tottenham dispută primul meci din noua stagiune chiar împotriva celor de la Manchester City, echipa care îl vrea cu ardoare pe Harry Kane și forțează transferul acestuia. "Cetățenii" au făcut o ultimă ofertă de 150 de milioane de euro.

Explicația lui Nuno Espirito Santo după ce l-a lăsat acasă pe Harry Kane

Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM 4 ORE
Kane își dorește de asemenea să plece la formația lui Pep Guardiola, dar cei de la Spurs nu vor să îi dea drumul cel puțin pentru moment.
Înainte de duelul cu Manchester City, Nuno Espirito Santo – antrenorul lui Tottenham – a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei.
"El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat Nuno.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 17 ORE
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 20 ORE