Tensiunile continuă la Tottenham și viitorul lui Harry Kane este în continuare incert. Atacantul englez nu a fost nici măcar inclus pe lista lui Spurs pentru primul meci din noul sezon Premier League.
Atacantul englez a revenit încă de acum câteva zile la antrenamentele celor de la Tottenham, însă astăzi a fost prima zi în care s-a antrenat total cu echipa mare și a intrat sub pregătirile lui Nuno Espirito Santo.
Tottenham a disputat primul meci din noua stagiune chiar împotriva celor de la Manchester City, echipa care îl vrea cu ardoare pe Harry Kane și forțează transferul acestuia."Cetățenii" au făcut o ultimă ofertă de 150 de milioane de euro.
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
IERI LA 10:36
Fără Kane în lot, elevii lui Nuno Espirito Santo au debutat cu victorie în noul sezon și s-au impus 1-0 în fața celor de la Man City, grație unui gol marcat de Son în minutul 55.

Ce a declarat antrenorul lui Tottenham despre situația lui Kane

Înainte de duelul cu Manchester City, Nuno Espirito Santo a vorbit despre situația atacantului și a explicat de ce nu se află în lotul echipei.
"El își continuă antrenamentele. Harry are nevoie să muncească, s-a antrenat astăzi și se va antrena până când va fi pregătit. Nu știu dacă se află la stadion. A avut antrenamente de dimineață și nu știu ce va face", a declarat Nuno.
Kane își dorește de asemenea să plece la formația lui Pep Guardiola, dar cei de la Spurs nu vor să îi dea drumul cel puțin pentru moment.

Premier League | Rezumatul meciului Tottenham – Manchester City 1-0. Son, eroul lui Spurs

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01