Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, pregătit pentru un "război" în semifinale, împotriva conaționalului său, Jude Bellingham

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/04/2024 la 16:22 GMT+3

Bayern Munchen și Real Madrid se vor confrunta în semifinalele Ligii Campionilor, iar Harry Kane a prefațat duelul împotriva madrilenilor. Acesta se va duela pentru prima oară cu Jude Bellingham, colegul său de la echipa națională.

Harry Kane (r.) und Jude Bellingham wohnen in Thüringen

Credit imagine: SID

Articol scris de Daniel Kerekes
Probabil cei mai importanți jucători din echipa națională a Angliei, Harry Kane și Jude Bellingham, se vor întâlni pentru prima oară tocmai în semifinalele UEFA Champions League dintre Bayern Munchen și Real Madrid.
Aceștia au rămas cei mai de seamă reprezentanți ai fotbalului englez în Liga Campionilor, după ce echipele lor le-au eliminat din competiție pe Arsenal și Manchester City.
Harry Kane se află la primul său sezon în afara Angliei, după transferul de 95 de milioane de euro de la Tottenham. Vârful englez are un sezon personal excelent, cu 39 de goluri marcate în 40 de meciuri, dar Liga Campionilor a rămas ultima șansă pentru un trofeu în această stagiune.
De cealaltă parte, Jude Bellingham este tot la sezonul de debut la noua sa echipă. Cu un impact asemănător încă din primele meciuri, mijlocașul de 20 de ani a devenit ușor-ușor un lider al "galacticilor", prin maturitatea nespecifică vârstei sale.
Citește și:

Kane și Bellingham, adversari în premieră, în semifinalele UCL

Golgheterul bavarezilor a prefațat acest duel, care își va desfășura primul act pe 30 aprilie: "Jude are un sezon fantastic, e un jucător de top. Mă bucur pentru el, dar va fi un nou război împotriva echipei sale. Amândoi am plecat în afara Angliei pentru astfel de experiențe.
Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine. Normal că o să-l salut când ajungem pe teren. Wembley este stadionul nostru național, așadar va fi o motivație în plus pentru cele două meciuri complicate care ne stau în cale", a declarat Kane, conform Mirror.
Englezul a dezvăluit faptul că jucătorii lui Bayern își doresc să se despartă de antrenorul Thomas Tuchel cu un succes de proporții: "Este foarte mândru de noi. A depus foarte multă energie pentru a ne aduce succese în această competiție și cred că putem să ne unim pentru a termina mandatul său pe o treaptă înaltă", a încheiat acesta.
Dincolo de confruntarea din Liga Campionilor, Harry Kane și Jude Bellingham vor fi armele principale ale lui Gareth Southgate la EURO 2024, turneu la care Anglia este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo