Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kane a dezvăluit ce i-a spus Bellingham, înainte de executarea penalty-ului în Bayern - Real

Nicu Savin

Publicat 01/05/2024 la 14:21 GMT+3

Harry Kane a ajuns la 43 de goluri pentru Bayern în 43 de meciuri jucate în acest sezon. Atancatul englez a marcat din penalty contra lui Real Madrid, în manșa tur a semifinalelor Champions League, terminată nedecis, scor 2-2. Înainte de a transforma, Kane a fost șicanat de Bellingham, iar vârful lui Bayern a dezvăluit ce i-a spus conaționalul său la ureche, subliniind că pe moment nu a înțeles.

Harry Kane, șicanat de Jude Bellingham, înainte de a executa un penalty în Bayern Munchen - Real Madrid (2-2)

Credit imagine: Eurosport

Bayern Munchen a ratat o șansă mare de a lua o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Champions League, după ce a remizat acasă cu Real Madrid în manșa tur din semifinale, scor 2-2. Bavarezii au condus cu 2-1 și au avut câteva oportunități de a se desprinde, dar spre final s-au văzut egalați și echipa lui Ancelotti pare a fi favorită la accederea în ultimul act, pentru că va juca returul în fața propriilor fani.
Golul doi al lui Bayern a fost marcat de Harry Kane, care a transformat cu siguranță un penalty scos de Musiala. Înaintea execuției, atacantul englez a fost șicanat de Jude Bellingham, care s-a apropiat de el și i-a șoptit ceva la ureche. Presa engleză l-a criticat pe mijlocașul Realului pentru gestul său, dar Kane nu a dorit să deschidă o polemică, spunând imediat după meci că nu a înțeles ce i-a spus Bellingham în momentul respectiv.

Harry Kane a dezvăluit cum l-a șicanat Jude Bellingham, înainte de executarea penalty-ului în Bayern - Real 2-2

Cei doi coechipieri de la naționala Angliei au vorbit apoi în zona mixtă și vârful lui Bayern le-a dezvăluit jurnaliștilor că Bellingham i-a explicat ce i-a spus pentru a încerca să-l facă să-și piardă concentrarea.
"Pe teren nu am știu ce mi-a spus. Apoi am vorbit cu el și mi-a explicat. Mi-a spus că știe că voi trage în partea stângă și i-a spus asta portarului (n.r. Lunin). Dar a ieșit bine pentru mine. L-am văzut pe portar că se aruncă puțin mai devreme și l-am putut învinge. Dar pe teren nu știam ce mi-a zis Jude. L-am auzit mormăind ceva, dar nu am înțeles pentru că eram foarte concentrat", a spus Kane, citat de Marca.
Astfel de tertipuri sunt frecvente chiar și în fotbalul mare, iar Kane a dat de înțeles că nu e supărat pe colegul său de la naționala Angliei. Mijlocașul lui Real Madrid nu a oferit deocamdată nicio reacție pe acest subiect, dar cu siguranță va fi asaltat de întrebări pe tema respectivă când va apărea prima dată în fața presei.
Returul dintre Real Madrid și Bayern Munchen va avea loc miercurea viitoare, pe Santiago Bernabeu. Până atunci, cele două echipe vor juca în campionatele interne: madrilenii acasă cu Cadiz, iar bavarezii în deplasare la Stuttgart.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo